1 din 2
1
un manager de fisiere
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 02.09.08

Salut. Cautam un manager de fisiere pentru mac fiindca e destul de greu sa jonglezi cu atatea ferestre si am gasit unul bun pe net: forklift. Singura problema este ca nu e full, e doar demo si nu mai merge acuma. Am cautat peste tot pe net sa gasesc o versiune full si nu am gasit. Ma poate ajuta cineva cu o versiune full?? Accept bucuros si daca aveti vaiante de file manager de acelasi gen. Multumesc.

Semnătură 

Macbook alb, IntelCore 2 Duo 2.4 Ghz, 2 GB RAM, HDD 160 GB, SD

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ca la orice soft, versiunea full se cumpără, nu?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Nu e chiar asa…tocmai de aia am intrebat. As aprecia un ajutor real….sincer.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Tu l-ai aprecia. Noi, nu. E impotriva regulamentului.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

cip32: spui ca e “bun de tot”, dar nu merită 130 de lei? Toate bătăile de cap de care te scapă nu valorează atîta? De ce simți nevoia să furi un lucru bun? Faptul că niște oameni au pierdut cine știe cîte zile și nopți ca să facă un produs despre care chiar tu spui ca e bun de tot ți se pare că nu merită nicio rasplată? Sau ți se pare că dacă îi furi, le faci de fapt un compliment?

Dacă ar fi costat sute sau mii de dolari, înțelegeam că nu ți-l puteai permite sau că prețul e umflat nejustificat, iar gestul tău ar fi primit alt calificativ; așa însă, intră doar la categoria mîrlănie.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

probabil ca aveti dreptate….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
alxx - 08 Noiembrie 2008 03:17 PM

cip32: spui ca e “bun de tot”, dar nu merită 130 de lei? Toate bătăile de cap de care te scapă nu valorează atîta? De ce simți nevoia să furi un lucru bun? Faptul că niște oameni au pierdut cine știe cîte zile și nopți ca să facă un produs despre care chiar tu spui ca e bun de tot ți se pare că nu merită nicio rasplată? Sau ți se pare că dacă îi furi, le faci de fapt un compliment?

Dacă ar fi costat sute sau mii de dolari, înțelegeam că nu ți-l puteai permite sau că prețul e umflat nejustificat, iar gestul tău ar fi primit alt calificativ; așa însă, intră doar la categoria mîrlănie.

Eu sînt de părere să lăsăm deoparte jignirile (“categoria mîrlănie”)și lecțiile de morală.
cip32: Nu se poate și gata. Pirateria e împotriva regulamentului cum s-a spus și mai sus.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05
Artistul - 09 Noiembrie 2008 01:09 AM

Eu sînt de părere să lăsăm deoparte jignirile (“categoria mîrlănie”)și lecțiile de morală.

Se vede ca n-ai trait scriind soft… Oricum, hoția e hoție și gata. Nu știu din ce cîștigi tu pîinea zilnică, dar nu cred că te-ai da înapoi să-l “jignești” pe cel care vrea să ți-o ia. Nu e o lecție de morală mai mult decît avertismentul polițistului care te vede că ai vrut să treci pe roșu. Te-ai lua de el că te jignește?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
alxx - 09 Noiembrie 2008 01:14 AM
Artistul - 09 Noiembrie 2008 01:09 AM

Se vede ca n-ai trait scriind soft… Oricum, hoția e hoție și gata. Nu știu din ce cîștigi tu pîinea zilnică, dar nu cred că te-ai da înapoi să-l “jignești” pe cel care vrea să ți-o ia. Nu e o lecție de morală mai mult decît avertismentul polițistului care te vede că ai vrut să treci pe roșu. Te-ai lua de el că te jignește?

În legislația rutieră nu scrie că atunci cînd trec pe roșu sînt încadrat la categoria mîrlănie, ci că voi fi sancționat cu amendă și suspendarea carnetului. Înțelegi diferența?
Știe și singur că ar trebui să plătească aplicația respectivă, nu e nevoie de o suită de întrebări retorice moralizatoare și o ofensă în completare ca să-l aduci pe calea cea bună.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Da’ ce știe ForkLift ăsta de nu se găsește unul gratuit care să facă la fel ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

Incearca si Pathfinder, mie imi pare mai bun decat Forklift, ultima versiune abia lansata e foarte misto. Tot pe bani e si softul asta, dar acum nu cred ca te astepti sa gasesti ceva free care sa bata Finderu’...

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu am cumpărat Disk Order, dar în final nu l-am folosit prea mult.
Testez de câteva zile Path Finder 5, dar este foarte greoi (mai ales pe PPC-uri). Finder se mișcă mult mai bine. Totuși Path Finder are câteva chestii utile, cum ar fi Copy Path pe care-l căuta cineva în alt topic.

Ne mai plângem noi de Finder, dar țin minte că și pe Windows toată lumea folosea Total Commander în loc de Windows Explorer.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Eu unul niciodata nu am inteles utilitatea acestor softuri simt ca imi fac treaba de zi cu zi la fel de usor in finder….....

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie

Sunt foarte folositoare. Imi pare rau ca nu vezi utilitatea lor; gandeste-te numai cand vrei sa muti un fisier dintr-o parte in cealalta; iti trebuie 2 ferestre pe cand intr-un program de genul asta le poti face dintr-o miscare intr-o singura fereastra. Apropo, am gasit un program gratuit pentru ce aveam eu nevoie; se numeste XFolders. E destul de ok.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sunt folositoare pentru cine s-a obisnuit cu ele
eu nu am lucrat niciodata pe windows - pur si simplu am facut altfel
wink

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cip32 - 10 Noiembrie 2008 02:37 AM

Sunt foarte folositoare. Imi pare rau ca nu vezi utilitatea lor; gandeste-te numai cand vrei sa muti un fisier dintr-o parte in cealalta; iti trebuie 2 ferestre pe cand intr-un program de genul asta le poti face dintr-o miscare intr-o singura fereastra.

Mie mi se pare mai ușor cu două ferestre Finder și drag & drop cu mausul. Programele de tipul Total Commander sunt pentru cei care folosesc foarte mult tastatura.

Semnătură 

⌘-N

1 din 2
1