S-a epuizat
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Vă anunț, cu plăcere aș zice, că s-a epuizat, deci a fost bine. Aștept(ăm) sugestii pt ediția a doua. Desigur, îi aștept și pe cei care vor să scrie ceva mai bun decît asta:

http://www.meteorpress.ro/carte.php?idc=758&titlu=Despre Macintosh si sistemul de operare MAC OS X

Mai sînt răspîndite prin țară cîteva exemplare pe la diverși librari, dar cele 1500 exemplare se aproape epuizaseră cam în trei luni.
E loc de mai mult și de mai bine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Felicitari! E o veste buna. Asa va fi editura un pic mai motivata sa scoata editia a doua, nu? Si voi un pic mai motivati sa munciti la ea?

Acum ca incepatorii nu mai pot lua cartea pe hartie, va ganditi sa punem bucatele din ea in foileton? Sau tot nu se poate din cauza de drepturi editura?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 08 Noiembrie 2008 04:34 AM

Felicitari! E o veste buna. Asa va fi editura un pic mai motivata sa scoata editia a doua, nu? Si voi un pic mai motivati sa munciti la ea?

Acum ca incepatorii nu mai pot lua cartea pe hartie, va ganditi sa punem bucatele din ea in foileton? Sau tot nu se poate din cauza de drepturi editura?

Drepturile sînt cedate, dacă țin minte, pe cinci ani. Totuși, la wiki am scris destule din carte. Ar fi un fel de sinucidere să pui toată cartea în format electronic, nimeni nu face așa, dr voi discuta săptămîna viitoare cu editorul cam care să fie tempo-ul convenabil. Oricum, o apariție rapidă e imposibilă, vom vedea.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

te poti apuca să scri despre sistemul inovator lion…
despre minisistemul serval, a noii generații de iphone…

am fost zilele trecte pe la noumax, mai aveau cartea.

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
haris - 08 Noiembrie 2008 05:53 AM

te poti apuca să scri despre sistemul inovator lion…
despre minisistemul serval, a noii generații de iphone…

am fost zilele trecte pe la noumax, mai aveau cartea.

ei, or mai avea, din punctul de vedere al editorului cîteva exemplare pe ici-pe colo nu mai contează, că oricum e mai scump să le readuci în depozit decît să admiți că nu s-au vîndut chiar toate.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Se pare ca am avut noroc, deoarece am comandat pe data de 4 noiembrie si eu cartea smile. Felicitari pentru succesul la vanzari wink

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Cattus Thraex - 08 Noiembrie 2008 05:18 AM

Drepturile sînt cedate, dacă țin minte, pe cinci ani. Totuși, la wiki am scris destule din carte. Ar fi un fel de sinucidere să pui toată cartea în format electronic, nimeni nu face așa, dr voi discuta săptămîna viitoare cu editorul cam care să fie tempo-ul convenabil. Oricum, o apariție rapidă e imposibilă, vom vedea.

Eu îmi aduc aminte că am discutat atunci cu editorul și cinci ani ăsta era cam minim-ul care a acceptat. Așa că peste 4 ani și ceva o să putem pune textul și imaginile din ediția 1 la downloadat în forumul ce va fi atunci numit “Sisteme MAC OS vechi” LOL

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 09 Noiembrie 2008 04:50 AM
Cattus Thraex - 08 Noiembrie 2008 05:18 AM

Eu îmi aduc aminte că am discutat atunci cu editorul și cinci ani ăsta era cam minim-ul care a acceptat. Așa că peste 4 ani și ceva o să putem pune textul și imaginile din ediția 1 la downloadat în forumul ce va fi atunci numit “Sisteme MAC OS vechi” LOL

E logic, mai ales că, pe atunci, nimeni nu știa exact cam cît va dura pînă se va înghiți cartea. În fapt, a fost mai bine decît a sperat (a mărurisit), dacă știa, ar fi tras 2000 de ex., poate chiar mai mult.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Să vezi acuma cum apare ediția 1 pe la Vânzări la prețuri astronomice. “Accept și schimburi cu MBP” LOL

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08
psergiu - 09 Noiembrie 2008 05:46 AM

Să vezi acuma cum apare ediția 1 pe la Vânzări la prețuri astronomice. “Accept și schimburi cu MBP” LOL

Eh… nici chiar asa, dar fara un iphone eu nu renunt la exemplarul meu raspberry
La cat mai multe si bravo voua! Eu unul abia astept editia 2 sau vol. 2…

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 09 Noiembrie 2008 05:46 AM

Am reținut sugestia!  cool mad

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

În mod normal, o nouă ediție, de vreo 1000 de exemplare, ar fi de dorit (spre binele autorilor și al editurii).
Așa că, din drepturi de autor, mbp-ul ăla ar putea să devină realitate.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 09 Noiembrie 2008 07:44 PM

În mod normal, o nouă ediție, de vreo 1000 de exemplare, ar fi de dorit (spre binele autorilor și al editurii).
Așa că, din drepturi de autor, mbp-ul ăla ar putea să devină realitate.

Deocamdată luai mai puțin, ar mai trebui să dea ceva patronu’! Luni-marți sar pe el…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Pentru ca se zice ca orice lucru rar devine mai valoros, am luat si eu un exemplar azi de la Noumax (mai erau 6 pe raft). Dupa ce o citesc o sa stea tare bine in biblioteca langa “Cult of Mac” si “Inside Steve’s Brain”.

Felicitarile mele pentru carte si sper sa va prind la o intalnire Macuser pentru autografe.