2 din 2
2
export SMSuri din backup-ul facut de iTunes
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Dragilor, iată o metodă mai simplă. Abia apărută că altfel v-o semnalam mai devreme.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ai incercat-o? Eu am testat-o aseara dar nu mi-a aratat in lista de fisiere ce pot fi extrase si SMSurile.
Pentru ShoppingList am zis sa descarc cu programul asta listele, dar fisierul descarcat eu un data.db care e o baza de date la fel de nerecunoscut ca si plistul de SMSuri…

[EDIT] Daca selectezi alte file iti scoate sms.db dar nu poti sa citesti nimic din el. Cred ca am inteles la ce foloseste acum. Scoti SMS.db si-l pui prin jailbreak la loc daca faci un restore sau update si nu-ti vede backupul… Interesant, si poate in unul dintr-o mie cazuri si util, dar nu-ti citeste SMSurile sa le poti citi si tu.

[ Modificat: 12 Noiembrie 2008 03:56 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

din experienta mea, cel mai bun este pentru asa ceva este “phoneview”

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 11.10.06

[Sorry, am gresit…, ignorati postul]

Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
huk - 12 Noiembrie 2008 03:49 PM

[EDIT] Daca selectezi alte file iti scoate sms.db dar nu poti sa citesti nimic din el. Cred ca am inteles la ce foloseste acum. Scoti SMS.db si-l pui prin jailbreak la loc daca faci un restore sau update si nu-ti vede backupul… Interesant, si poate in unul dintr-o mie cazuri si util, dar nu-ti citeste SMSurile sa le poti citi si tu.

Ai dreptate, m-am grăbit. Eram pe fugă cînd am găsit aplicația, n-am apucat să o forjez. Am verificat dacă pot salva .plist-ul de la Mail, l-am văzut, mi-a plăcut…...

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

2 din 2
2