iPhone not working
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.11.08

neatza lume…

am si eu o problema.. nah am primit de la cineva un iphone nu 3G si avea ceva pe el http://ziphone.org/ (cred) ma rog si am incercat sa il resoftez

nah perfect… am luat ceva programele de pe net quickpwn si altele si am incercat

acuma ce am facut la quickpown am facut tot ce trebuie, mi-a aparut ananasu da numai ca face freeze la ananas si asa moare, nici itunes nu il mai detecteaza si nimic nimic nu mai face :| decat on and off (home button + power button)

help

cheerz
-The Necenzurat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Otopeni
Macuser din: 09.12.05

daca este intradevar iPhone 3G si cineva a incercat sa-l deblocheze cu ziphone exista sansa sa il fi stricat intr-o oarecare masura, cred ca s-ar putea face o restaurare completa la starea initiala cu o reinstalare completa din DFU

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Titu
Macuser din: 19.09.08

pe iphone 3g nu se poate deocamdata face deblocare software. cu ziphone sau quickpwn nu faci decat sa adaugi inca 2 chestii (cydia si installer) de unde iti poti lua programale pentru iphone…
poti sa il readuci la starea initiala, bagandu-l in DFU si dandu-i restore din iTunes…o sa il ai codat in reteaua de unde a fost luat. apoi poti sa il “decodezi” cu xsim sau turbosim…(eu zic ca nu se merita pentru ca o sa ai probleme cu semnalul, mai ales pe 3g - dar deocamdata aste este singura solutie care il poti folosi si in alte retele)...
daca ai probleme, ma poti contatcta pe privat..
o zii buna

Semnătură 

iPhone 4GB 2.1

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 20.10.07

A aparut vreo varianta noua de vreun program (pwnage etc.) care sa faca iPhone 3G sa mearga si pe alte retele decat de pe cea “oficiala”?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Încă nu. E în lucru. Cam demult.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”