2 din 2
2
IBM Lotus Symphony
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Lotus 1 2 3 e precursorul Excel-ului. Pe vremea MS-DOS avea 100% market share. A ratat tranziţia la Windows cu un an jumate şi a dispărut. Mai există în suita Symphony. Era un program muult mai bun decât Excel, la vremea lui, dar ca de obicei în războaiele tehnologice a învins marketingul nu tehnologia.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Asti - 11 Noiembrie 2008 01:24 AM

Lotus 1 2 3 e precursorul Excel-ului. Pe vremea MS-DOS avea 100% market share. A ratat tranziţia la Windows cu un an jumate şi a dispărut. Mai există în suita Symphony. Era un program muult mai bun decât Excel, la vremea lui, dar ca de obicei în războaiele tehnologice a învins marketingul nu tehnologia.

Țin minte că, prin 1999, la Primăria sectorului 3 București s-a instalat un Lotus cross-platform, care mergea frumos de tot și pe MAC OS 8-9. Nu l-am folosit niciodată, nu era pt mine, dar am apreciat calitatea produsului.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Cel mai răspândit produs Lotus e Notes, care e un fel de Exchange pe steroizi, combinat cu un motor de baze de date şi care permite dezvoltarea unor foarte interesante aplicaţii colaborative pe platforma astfel creată. E foarte răspândit în bănci (din motive de securitate avansată) şi în sectorul public. Notes e multi-platformă dintotdeauna.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

din pacate, prea putini oameni se descurca cu lotus notes si cu domino - pacat, la cite stie sa faca
si da, e perfect operabil si pe apple, inca din vremea ‘clasicului’

2 din 2
2