XP drivers 4 mini intel
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

In speranta ca poate ajut si eu pe cineva, am facut rost de driverele de xp ale componentelor de pe un mini intel.
Acestea sunt bune cand vreti sa rulati xp “nativ” nu emulat cu vmware si parallels, etc. Daca are careva nevoie gasim o modalitate de a i le trimite.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vromeo - 09 Noiembrie 2008 07:16 PM

In speranta ca poate ajut si eu pe cineva, am facut rost de driverele de xp ale componentelor de pe un mini intel.
Acestea sunt bune cand vreti sa rulati xp “nativ” nu emulat cu vmware si parallels, etc. Daca are careva nevoie gasim o modalitate de a i le trimite.

Păi astea nu le pune DVD-ul de Leo după ce instalezi XP ori Vista? Sau te referi la atlceva ce-mi scapă mie?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Nu cunosc procedura… Eu am butat pe xp si mi-am cautat driverele de am innebunit, abia dupa vreo 2 ore de incercat diverse am gasit un site cu un link catre astea.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vromeo - 09 Noiembrie 2008 09:27 PM

Nu cunosc procedura… Eu am butat pe xp si mi-am cautat driverele de am innebunit, abia dupa vreo 2 ore de incercat diverse am gasit un site cu un link catre astea.

Păi procedura standard e: după ce faci partiția cu Boot Camp și pui XP/Vista, pui din nou DVD-ul cu Leopard și instalează el driverele. anterior, pînă la Leo, driverele le ardea pe un CD Boot Camp, versiunea beta.
Ce ai găsit tu sînt driverele scoase din DVD-ul de Leo și puse acolo, pt cine, probabil, nu are DVD-ul cu Leopardu.
Sincer să fiu, nu am probat să văd cum pot extrage driverele de Windows din DVD-ul de Leo.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ha ha ha, fara suparare: cooperativa munca-n zadar. raspberry