iStand ... I like ... :) (iMac stand)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

http://www.macessity.com/index.php?target=categories&category_id=170

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

O fi. N-am sa inteleg niciodata de ce sa bag tastatura acolo…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Raspuns rapid: din vreme-n vreme… ce tot vorbesc!? Mai mereu mananc in fata iMacului urmarind cate un film facil sau cate-un serial, dupa o zi de munca. Astfel ca, data fiind si masa exceptional de mica pe care mi-am amplasat iMacul gasesc ca as fi incantat de un asemenea suport… mai ales cand, din nefericire - ‘din vreme-n vreme’ mai obisnuiesc sa si schitez la calculator, fiind dezavantajat de aceeasi lipsa de spatiu.

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
qbipq - 09 Noiembrie 2008 08:05 PM

Raspuns rapid: din vreme-n vreme… ce tot vorbesc!? Mai mereu mananc in fata iMacului urmarind cate un film facil sau cate-un serial, dupa o zi de munca. Astfel ca, data fiind si masa exceptional de mica pe care mi-am amplasat iMacul gasesc ca as fi incantat de un asemenea suport… mai ales cand, din nefericire - ‘din vreme-n vreme’ mai obisnuiesc sa si schitez la calculator, fiind dezavantajat de aceeasi lipsa de spatiu.

Mi se pare un argument convingător. Eu zic să le propui redenumirea în iLunch Stand.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Merge si iSketch… daca le propunem niste perforatii in care sa ne ingropam creioanele pe care le punem in stand-by… Apropo, nu inteleg si nu gasesc justificat substratul caustic din raspunsul tau. Nu toti ne permitem apartamente cu 5 camere de 6x3. Unii sunt obligati sa lucreze, sa doarma, cateodata sa si manance etc in aceeasi camera…

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
qbipq - 09 Noiembrie 2008 08:51 PM

Merge si iSketch… daca le propunem niste perforatii in care sa ne ingropam creioanele pe care le punem in stand-by… Apropo, nu inteleg si nu gasesc justificat substratul caustic din raspunsul tau. Nu toti ne permitem apartamente cu 5 camere de 6x3. Unii sunt obligati sa lucreze, sa doarma, cateodata sa si manance etc in aceeasi camera…

Era o glumă, dar dacă te-ai supărat o retrag în teacă. Este frumos standul, dar – cum ziceam – dacă o glumă acolo te supără, îmi cer chiar și scuze. Credeam că am de-a face cu un om cu simțul umorului.

P.S. Masa e un moment sacru al activității umane, unii spun rugăciune înaintea mesei. Evident, acest lucru se poate face și în fața unui iStand și în fața unui iLunch.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

daca=ti place, de ce nu-l cumperi?
eu, de exemplu, intorc tastatura citeodata, pentru a o proteja
wink

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

dacă ar fi avut și un sport de rezemat piciarele… sau o cutie specială pentru prezervative și lubrefiant… dacă tot ce faci o faci în 2 mp și numai cu ochii în mac!
:D
dacă faci urât la caterincă zi-i omule, explicit: nu țin la glume!
dar nu sări la gâtul unora care au făcut o glumă nevinovată... think different!

revenind la chestie, eu consider ca mâncatul, lucratul, procreatul și rahatul trebuie să aibă timpi dedicați exclusiv! altfel amestecul iese aiurea!
iShit

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

” revenind la chestie, eu consider ca mâncatul, lucratul, procreatul și rahatul trebuie să aibă timpi dedicați exclusiv! altfel amestecul iese aiurea!
iShit “

smile)

Haris, admit si incurajez adevarul pe care il tractazeaza ăl de mai sus enunt. Da’ uneori uite ca fix nu se poate…
Gluma lui Cattus n-am aprobat-o fiindca mi s-a parut ca fragmenteaza intreaga chestiune intre mine si restul lumii, lucru pe care l-am considerat incorect.
Cum s-a dezis public de orice faultare mai mult sau mai putin subtila n-am mai insistat.

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 01.12.07

Să mă trăznească ‘ăl de sus dac-am văzut vreun substrat ofensator sau caustic sau de altă natură în postul lui Cattus smile. Mie un stand ca acela mi-ar fi relativ util; am o tastatură stricată la nivel estetic aşa, mi-a picat cositor pe ea în vremea când eram mai stângaci cu letconul. Dar un milion jumate pe o tablă de aluminiu îndoită zău dac-aş da, asta pot să fac şi singur…

Semnătură 

Grep me no patterns and I’ll give you no lines

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Mie mi se pare că e și utilă, că arată și bine. Dacă aș fi avut iMac mi-aș fi cumpărat-o.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
donkey - 10 Noiembrie 2008 05:01 AM

...l. Dar un milion jumate pe o tablă de aluminiu îndoită zău dac-aş da, asta pot să fac şi singur…

Eu nu cred că e doar o tablă îndoită - s-ar “lăsa” instant de la greutatea unui iMac - trebuie să mai aibă niște întărituri structurale pe acolo. Și cu hub-ul USB, și cu finisajul ... mai că începe să sune uman prețul pentru cine nu are o foreză-raboteză acasă smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
psergiu - 10 Noiembrie 2008 08:03 PM

...l. Dar un milion jumate pe o tablă de aluminiu îndoită zău dac-aş da, asta pot să fac şi singur…

Eu nu cred că e doar o tablă îndoită - s-ar “lăsa” instant de la greutatea unui iMac - trebuie să mai aibă niște întărituri structurale pe acolo. Și cu hub-ul USB, și cu finisajul ... mai că începe să sune uman prețul pentru cine nu are o foreză-raboteză acasă smile

O tablă de aluminiu am și eu prin curte, dar zău dacă mi-ar ieși ca aia din imagine. E adevărat, nici n-am încercat… smile

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 01.12.07
psergiu - 10 Noiembrie 2008 08:03 PM

Eu vorbeam de varianta “simplă”, fără hub. Cealaltă mi se pare ok, dar am deja un hub USB smile.

Semnătură 

Grep me no patterns and I’ll give you no lines

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

mie-mi place ceea ce am vazut. a finisat f bine. e foarte “de-acolo” daca ma pot exprima asa!

Semnătură 

just !