TV tuner extern pentru iMac
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad Romania
Macuser din: 18.12.07

Hello,

ce TV tuner extern pe USB sau FireWire imi recomandati pentru iMacul meu? Am iMac de 24’’ Core2Duo. Vreau sa conectez cablu RDS/RCS si sa vizionez programe. Tre sa aibe si telecomanda.

Multumesc tuturor.

Semnătură 

Tagma cum laude!
iMac 24”, 2.8GHz, 4Gb, 500Gb HD, Ati Radeon HD 2600..
Macbook Pro unibody, 2.53 Ghz, 4Gb, 500Gb, GeForce 9400M..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
modeus - 10 Noiembrie 2008 09:39 PM

Hello,

ce TV tuner extern pe USB sau FireWire imi recomandati pentru iMacul meu? Am iMac de 24’’ Core2Duo. Vreau sa conectez cablu RDS/RCS si sa vizionez programe. Tre sa aibe si telecomanda.

Multumesc tuturor.

Eu am fost perfect mulțumit de Miglia, deși modelul meu nu are telecomandă. Acum e la fi-meo, care e și el mulțumit. Nu că n-ar fi și altele mulțumitoare. Din cîte știu eu, firmele care fac așa ceva cu soft de mac, nu au și soft de Windows și invers.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Deva
Macuser din: 04.12.07
modeus - 10 Noiembrie 2008 09:39 PM

Hello,

Multumesc tuturor.

Cinergy Hybrid T USB XS FM Mac

Il am de mai mult de 6 luni (pe un Mac Mini G4 1.25 GHz + Mac OS 10.4.11) si merge excelent pe TV analog (cablu si terestru), radio analog, TV digital DVB-T “standard” si “high-definition”. Vine cu foarte multe accesorii, inclusiv telecomanda, antena, etc (detalii pe site producator). Vine cu software EyeTV 3 pentru Mac OS si TerraTec Home Cinema pentru Windows; este suportat si in Linux (la fel, detalii pe site producator).

Producator :
http://www.terratec.net/en/products/Cinergy_Hybrid_T_USB_XS_FM_Mac_1840.html

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

macuser - am si eu acest tv tuner - problema mea este ca unele canale nu au sunet. Am programe tv de la un provider de aici din Constanta.
Ce ai folosit la tara ?
In rest tv tuner-ul este f. misto - il recomand.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Deva
Macuser din: 04.12.07
Imac - 12 Noiembrie 2008 12:05 AM

macuser - am si eu acest tv tuner - problema mea este ca unele canale nu au sunet. Am programe tv de la un provider de aici din Constanta.
Ce ai folosit la tara ?
In rest tv tuner-ul este f. misto - il recomand.

Folosesc setarile pentru Belgia “Analog Antenna/Cable PAL BG” .
Merge perfect pe toate canalele pe care le am pe cablu.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

eu am unul simplu PlayTvBox3 - are si telecomanda
simplu, si fara batai de cap, de vreo 4 ani