1 din 2
1
Sunt nou in MAC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.04.06

Sunt nou in Mac, vin de pe Win, si sincer, ce gasesesc in Mac chiar imi place, insa nu am , si nici nu stiu unde sa caut, programe de facut muzica, gen sound forge, fruty loops, ddclip, Acid, etc. Si nici nu as vrea sa lucrez sub Virtual PC, as vrea sa gasesc programe similare, care presupun ca sunt si mult mai pro. Ma poate ajuta cineva cumva ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

uite aici, sunt mai multe exemple http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/862/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buftea, Bucuresti
Macuser din: 13.12.05

Zi ce vrei sa faci si se rezolva. Ptr SoundForge ai Audacity, ptr Frutty loops si acid poti folosi Reason, Ableton Live, etc. Ai si solutia Pro cum ar fi Logic Pro, Digital Performer, Nuendo/Cubase, Pro Tools, etc.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Nu-ti pune problema de softuri pentru ca mai ales in ceea ce priveste aplicatiile pro gasesti echivalente care de multe ori sunt mai bune decat contracandidatii de pe windows si in plus poti sa-ti iei un mini cu proc intel si sa rulezi si windows cu bootcamp daca chiar exista vreo aplicatie fara de care sa nu te poti descurca.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Incearca GarageBand. Ii un program excelent de facut muzica (si asta ti-o spune cineva care lucreaza zi de zi in Logic Pro).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.01.09

Salut! mi-am luat si eu un Mac de cateva zile si caut un program pt ascultat muzica. Am vazut MacAmp parca si WinAmp pt Mac. Dar Winamp-ul pt Mac nu stiu sa-l instalez. L-am descarcat de pe doua site-ul si ambele au extensia “.sit”. Daca dau sa-l deschida imi da un sir mare de caractere:)
A doua mea mare nelamurire este daca pot schimba numele laptopului. Nu am gasit o astfel de optiune pana acum.
Cum se sterge un program instalat? il trimit simplu in Trash? am instalat de 2 ori softu’ pt modemul de net… el in lista cu aplicatii apare 1 singura data, conexiunea aparea de 2 ori si am sters una dar…si cand conectez modemul imi da doua erori. Sunt convinsa ca o sa radeti de mine, dar abia am pus si eu mana pe un Mac!

Aaaaa, si inca o intrebare: pe Win foloseam Outlook-ul. Am vazut si configurat deja un cont pe Mail-ul de pe Mac (merge!:) ), problema e ca nu stiu cum sa-mi iau toate datele din Outlook (contacte, mesaje trimise, primite, foldere create in Inbox). De asemenea, daca este vreo aplicatie mai buna ca Mail, ma refer mai complexa, m-ar interesa ca as vrea functii de organizator si planificator…sau nu le-am vazut eu in Mail si le are?

Multumesc mult pentru raspuns!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

pai itunes nu iti place!?!?!....asta pentru ascultat
pentru sters appzaper…..il gasesti in macupdate..http://www.macupdate.com/

[ Modificat: 14 Ianuarie 2009 03:52 AM de Boly ]
 Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

http://www.macuser.ro/index.php/wiki
plus ceva detalii, sau raspunsuri la problemele de inceput

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Elah - 14 Ianuarie 2009 03:38 AM

Salut! mi-am luat si eu un Mac de cateva zile si caut un program pt ascultat muzica. Am vazut MacAmp parca si WinAmp pt Mac. Dar Winamp-ul pt Mac nu stiu sa-l instalez. L-am descarcat de pe doua site-ul si ambele au extensia “.sit”. Daca dau sa-l deschida imi da un sir mare de caractere:)
A doua mea mare nelamurire este daca pot schimba numele laptopului. Nu am gasit o astfel de optiune pana acum.
Cum se sterge un program instalat? il trimit simplu in Trash? am instalat de 2 ori softu’ pt modemul de net… el in lista cu aplicatii apare 1 singura data, conexiunea aparea de 2 ori si am sters una dar…si cand conectez modemul imi da doua erori. Sunt convinsa ca o sa radeti de mine, dar abia am pus si eu mana pe un Mac!

Aaaaa, si inca o intrebare: pe Win foloseam Outlook-ul. Am vazut si configurat deja un cont pe Mail-ul de pe Mac (merge!:) ), problema e ca nu stiu cum sa-mi iau toate datele din Outlook (contacte, mesaje trimise, primite, foldere create in Inbox). De asemenea, daca este vreo aplicatie mai buna ca Mail, ma refer mai complexa, m-ar interesa ca as vrea functii de organizator si planificator…sau nu le-am vazut eu in Mail si le are?

Multumesc mult pentru raspuns!

- Fișierele SIT sunt arhive, le deschizi cu Stuffit Expander
- Pentru muzică, fă un minim de efort și învață să utilizezi iTunes. O să uiți de orice altceva.
- Legat de Outlook: caută Office pentru Mac, are un program numit Entourage care este echivalentul aproximativ al lui Outlook.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc mult pentru promptitudine…si pentru raspuns! mai caut pe net si printre aplicatii… referitor la pagina aia de inceput…e buna, dar laptopul am reusit sa-l aprind:)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

daca e aprins e bine….atunci o sa gasesti si itunes….plus restul

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Pentru organizare poti folosi iCal, vine cu Mac-ul.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07
Elah - 14 Ianuarie 2009 03:38 AM

Te referi la numele user-ului? Dacă ai tiger, nici nu fă asta, sistemul nu îţi va mai vedea user-ul. Sub leopard merge din terminal, dar asta ştiu alţii…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

iTunes l-am gasit…of course, dar inca nu ma descurc cu organizarea listelor si albumelor. iCal nu l-am incercat inca…mersi!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu userul, numele laptopului… nu am Leopard…din cate stiu eu. Am un Macbook air si l-am luat de la cineva care instalase deja sistemul de operare…si am inteles ca acolo cerea numele… Deci numele laptopului, nu numele userului

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

Nu ţi-a dat şi discurile cu sistemul? Dacă nu, cere-le!
Click pe mărul din stânga sus şi vezi ce sistem de operare ai. Leopard, dacă ai MBA.

1 din 2
1