AJUTOR!!!!!!!!!!!!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.06.08

HELP!!!!!!!!!!!!am primit de la sora mea din germania cadou un joc pe iPod(PAC MAN), s-a transmis pe adresa de mail, mi se cere sa bag parola contului meu de pe iTunes si pe urma mi se cere APLICATION CODE…ce e asta???????cum pot sa il aflu? cica e unul unic pe Romania, unul pentru germania si asa mai departe…...PLS!!!!HELP!!!fieti-va mila de o biata incepatoare in ale mac si iPod, dar foarte indragostita de totce inseamna APPLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Modificat: 11 Noiembrie 2008 03:46 PM de monica ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai ai cont pe itunes?
daca nu, iti poti face usor...

ps - mai mult de trei semne de exclamare, nu se pun wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Si nici 3 anunturi pentru aceeasi problema.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

multumesc ca mi-ai raspuns.am cont pe iTunes. problema este ca dupa ce ma inregistrez (pentru a lua jocul primit cadou) mi se cere application code. cred ca este unul unic pt romania k mi se spune ca codul pentru germania este 46nhjfjwfjw6.scuza-ma ca am pus atatea semne de exclamare dar ar fi chiar stupid dupa ce s-au platit 5 euro pentru joc sa nu il pot avea…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Administrator - 11 Noiembrie 2008 06:54 PM

Si nici 3 anunturi pentru aceeasi problema.

Scuze, chiar nu am stiut care sunt regulile, multumesc ca mi-ai zis.
o zi buna!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
monica - 11 Noiembrie 2008 07:15 PM

multumesc ca mi-ai raspuns.am cont pe iTunes. problema este ca dupa ce ma inregistrez (pentru a lua jocul primit cadou) mi se cere application code. cred ca este unul unic pt romania k mi se spune ca codul pentru germania este 46nhjfjwfjw6.scuza-ma ca am pus atatea semne de exclamare dar ar fi chiar stupid dupa ce s-au platit 5 euro pentru joc sa nu il pot avea…

ia intreba pe cine ti l-a cmparat - probabil ca a primit un mesaj pe care nu l-a bagat in seama…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu știu cum merge treaba cu aplicațiile-cadou, dar bănuiesc că Monica are cont pe iTunes Store România, în timp ce jocul a fost oferit de pe iTunes Germania. Nu cred că merge chestia asta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

e o idee buna, o sa intreb, poate chiar a primit un mesaj cu codul asta. Si,daca nu,aveti idee daca as putea sa imi fac un cont la iTunes germania?sau sa imi faca cineva din germania un cont la iTunes germania cu adresa mea de emai?e aiurea sa nu putem primi cadourile din alta tara…Multumes mult de mesaje

‹‹ Revolt game      LinCity ››