prima data…. salutare la totzi….[ i’m new ] >> apropo de orange romania…. Am avut iPhone 2G 8 gb prin ianuarie… m’a tinut pana in iulie… [ asta in romania, ca dincolo nu se fura in halu’ asta ]. Acu vre’o 3 sapt… m’am dus la orange sa’mi iau celebrul iphone 3g [ 8 gb ]... bine.. , aveam ceva puncte… nu le’au luat in considerare… :-j. Am vrut sa’mi prelungesc abonamentul pe doi ani… bun.. dar aici trebuia sa adaug si optiunea de 12 euro pentru iphone.. .ca fara aia, vazi domne… nu se poate cumpara…Mi’am facut abonament de 39 euroi… iPhone’ul vinea la 249 eur…. si, nu stiu din ce cauza… ori am cumparat eu intr’o zi speciala, ori in ziua aia s’au vandut cele mai multe iphone’uri in romania… nu mai tin minte ce mi’o zis exact.. .dar mi’a facut o ” mica ” reducere de 40 euro… si l’am luat la 209 euroi. OK ! am fost foarte multumit pana a venit factura… am avut grija sa nu fac cost supl. [ oricum abonamentul are 300 min nationale, 100 sms nationale, 1000 mb trafic lunar… ] dar totushi.. .cost de 21,43 euroi… de unde naiba… nu inteleg…
Chiar l’am intrebat pe tipu’ ala.. daca se vand bine in romania… dar a raspuns ca foarte slab… dar cik o sa intre imediat vodafone’ul.. .ramane de vazut ce ” pretzuri bomba au ”
[ Modificat: 13 Noiembrie 2008 03:55 AM de tudor_mac ]
prima data…. salutare la totzi….[ i’m new ] >> apropo de orange romania…. Am avut iPhone 2G 8 gb prin ianuarie… m’a tinut pana in iulie… [ asta in romania, ca dincolo nu se fura in halu’ asta ]. Acu vre’o 3 sapt… m’am dus la orange sa’mi iau celebrul iphone 3g [ 8 gb ]... bine.. , aveam ceva puncte… nu le’au luat in considerare… :-j. Am vrut sa’mi prelungesc abonamentul pe doi ani… bun.. dar aici trebuia sa adaug si optiunea de 12 euro pentru iphone.. .ca fara aia, vazi domne… nu se poate cumpara…Mi’am facut abonament de 39 euroi… iPhone’ul vinea la 249 eur…. si, nu stiu din ce cauza… ori am cumparat eu intr’o zi speciala, ori in ziua aia s’au vandut cele mai multe iphone’uri in romania… nu mai tin minte ce mi’o zis exact.. .dar mi’a facut o ” mica ” reducere de 40 euro… si l’am luat la 209 euroi. OK ! am fost foarte multumit pana a venit factura… am avut grija sa nu fac cost supl. [ oricum abonamentul are 300 min nationale, 100 sms nationale, 1000 mb trafic lunar… ] dar totushi.. .cost de 21,43 euroi… de unde naiba… nu inteleg…
Chiar l’am intrebat pe tipu’ ala.. daca se vand bine in romania… dar a raspuns ca foarte slab… dar cik o sa intre imediat vodafone’ul.. .ramane de vazut ce ” pretzuri bomba au ”
Vodafone a raspuns cu HTC Diamond ala.. care nu se compara cu Iphone, poate doar la vanzari.. adica putine.
Am vazut pe un post de televiziune (economic) o analiza de acest fel, si acolo era si nenea CO de la vodafone
Omu explica cumva printre randuri ca e foarte probabil ca si ei sa poata comercializa iphone, nu a zis data concreta ! el explica cumva ca: “trebuie sa ne punem la punct sistemul de telecomunicatii, pentru ca atunci cand v-a fi momentul vrem ca clientii(scuzati cacofonia) nostrii sa beneficieze de toate serviciile pe care le poate oferii iphone 3g”
Este un inceput ca Vodafone a reusit sa aduca iphone, chiar daca in Egipt! ! Trebuie sa fim optimisti, noi vodafonistii . . . intr-o buna zi se va bucura si sufletul nostru
Daca o sa avem si noi iphone la vodafone, probabil o sa fiu primul care-si v-a face contract, o sa ma duc sa stau cu 2 zile inainte de deschidere la coada. “Păi gura noastră să nu mănâncă și ea?”
În Portocalia iPhone-ul se vinde oficial prin Vodafone. Asta pentru că surogatul Orange de aici (Optimus) e de tot [cenzurat], la fel ca în România și pretutindeni, doar că nu atît de extins. Așa că sînt sigur că va începe și Vodafone să vîndă. Cred că așteaptă și o scădere de prețuri din partea Apple. Asta așa…. pentru boom.
ooooo da….abia astep…haide Voda stiu ca poti…m-am abtinut sa imi iau doar pt ca e la Orange si nu merge calumea cu Voda prin simurile alea “deblocabile”, dar daca la anu apare la Vodafone nu mai rezist….weeeeee! Go Voda, go Voda…!
poate ca offtopic ..dar cred ca de prin august 2009 voda va avea ifonu…in nici un caz acum…gen 2-3 carriers sa aiba terminalu intr-o tara…
anyway chucky zi-mi si mie ce probleme sunt cu ifonu p voda prin simturbo ca ma tenta sa cumpar unu si sa-l fol pe voda
Cu X-SIM ori ai semnal, ori 3G…adik daca activezi 3G-u din telefon nu mai ai semnal…si daca vrei sa ai semnal tre sa deZactivezi 3G-u. Cu Universal SIM parca mergea…totusi pot aparea erori si deficiente in semnal. Mi-as dori fff mult sa apara oficial la Voda ca sa il iau…pt ca la Orange nu ma mut, nici macar pt iPhone 3G. Prea multa bataie de cap…mai am contract cu Voda..nu am avut probleme niciodata cu ei si nu vreau sa imi urc Orange-u in cap pt 2 ani, mai ales acum cand aflu vesti bune de la Voda…haide Vodafone!
Alte simuri deblocabile nu stiu daca mai sunt..doar pe astea 2 le stiu.
[ Modificat: 17 Noiembrie 2008 06:53 PM de Chucky ]
stati cuminti cu simurile deblocabile!
Daca esti abonat vodafone exista 3 situatii:
1. iti iei x-sim, ș-si, ț-sim, sau ce sim vreti voi, si o sa va bateti in cap cu ifonu ca nu merge nu stiu ce, iti pica semnalul ...
2. astepti sa aduca vodafone (e stresu mare stiu, nici eu nu mai am rabdare)
3. decat sa-ti iei x-sim, ș-sim, ț-sim, mai bine iti iei un nokia 1110 cu lanterna !
mi se rup buzunarele de la cate gadgeturi car cu mine iar geanta e plina cu lentile si body ...imi trebuie si o masina cred .(.ultimul offtopic) thanks ptr reply
stati cuminti cu simurile deblocabile!
Daca esti abonat vodafone exista 3 situatii:
1. iti iei x-sim, ș-si, ț-sim, sau ce sim vreti voi, si o sa va bateti in cap cu ifonu ca nu merge nu stiu ce, iti pica semnalul ...
2. astepti sa aduca vodafone (e stresu mare stiu, nici eu nu mai am rabdare)
3. decat sa-ti iei x-sim, ș-sim, ț-sim, mai bine iti iei un nokia 1110 cu lanterna !