time machine
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Salut,

as dori sa aflu daca se poate face ceva pentru ca time machine sa nu mai ruleze la fiecare ora din fiecare zi . De fiecare data cand lucrez ceva ( a se citi ma joc) mac-u’ face backup si se misca leeeeent . E in cron-ul fr-unui user ceva ? M-am uitat putzin pe net , m-am uitat pe la configurarea machine-ului, m-am uitat sa vada daca root are ceva in cron (vazui ca backup ruleaza ca root) dar nu m-am putut lega de nimic .

multumesc anticipat

Semnătură 

Mac Mini -> 1.83GHz Intel Core Duo, 2GB 667 DDR2 SDRAM-2x1GB, 80GB Serial ATA drive, SuperDrive 8x - Mac OS X 10.5
MacBook Air 13-inch Early 2015
AppleTV 4
Lots of iPhones

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Încearcă Time Machine Editor. Și zi-ne și nouă dacă merge OK.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Am instalat si setat Time Machine Editor . O sa verific maine log-urile de backup si o sa va zic ce s-a intimplat.

multumesc

Semnătură 

Mac Mini -> 1.83GHz Intel Core Duo, 2GB 667 DDR2 SDRAM-2x1GB, 80GB Serial ATA drive, SuperDrive 8x - Mac OS X 10.5
AppleTV 4
Lots of iPhones

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 13.11.08

time machine editor functioneaza asa cum trebuie si anume poti sa programezi momentul cand sa faca backup. chiar daca in preferintele time machine nu apare vreo schimbare (adica afiseaza ca noul back-up va fi intr-o ora), de fapt back-up-ul se face cand l-ai programat cu editorul.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Va multumesc foarte mult. Intr-adevar backp-urile s-au rarit conform cu noile setari din time machine editor.

Semnătură 

AppleTV 4
Lots of iPhones

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Mai este o aplicație care poate modifica mai multe setări,inclusiv cea a timpului de backup
Secrets

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015