Am si eu o MARE nedumerire! DE CE TREBUIE SA PLATEASCA SI ALTII PENTRU GRESELILE ALTORA????? Mai concret:
La mine la firma exista o persoana care a facut niste prostii si a primit “ban” de la administratori. Total de acord, chiar sunt PENTRU asemenea masuri impotriva CELOR CARE INCALCA REGULAMENTELE!!!!! Dar de aici si pana la a da “ban” la IP ...... Eu unul spre exemplu, NU MAI POT SA MA LOGHEZ de la acel IP (nu esti autorizat ....). De ce nu se da “ban” LA USER ????? (cel despre care vorbesc are nick “Cpi”). Este destul de frustrant sa trebuiasca sa astep pana ajung acasa pentru a putea sa postez ceva. Nu credeti? Si mai ales ca dupa ce petrec atatea ore la servici cu ochii in calculator, parca nu mai am chef sa fac acest lucru si acasa.
Sper ca problema se va rezolva cat mai curand posibil.
[ Modificat: 13 Noiembrie 2008 06:19 AM de Administrator ]
daca erai un novice, te credeam
dar stii ca oricind iti poti schimba numele, si atunci, singurul lucru care te poate identifica in www este acel ip
sau poate vrei sa facem banarea dupa adresa mac a placii de retea?
sigur, o sa cautam sa fim cit mai precisi in operatiunile chirurgicale, dar acum asta e - exista din pacate si victime colaterale…
o nimica toata…
a ignorat 2 avertismente
defapt, scrie acolo, la anunturi macuser.ro / informatii site/forum
e la vedere, pentru toti care vor sa citeasca
IP-ul de pe care te-ai inregistrat nu mai e folosit de altcineva si nu e banat. Foloseste-l pe acela ca sa te conectezi. Temporar, pana colegul tau e debanat.
@Tudor: Spamerii sunt intotdeauna banati cu IPuri. Cred ca e evident de ce.
Am si eu o MARE nedumerire! DE CE TREBUIE SA PLATEASCA SI ALTII PENTRU GRESELILE ALTORA????? Mai concret:
La mine la firma exista o persoana care a facut niste prostii si a primit “ban” de la administratori. Total de acord, chiar sunt PENTRU asemenea masuri impotriva CELOR CARE INCALCA REGULAMENTELE!!!!! Dar de aici si pana la a da “ban” la IP ...... Eu unul spre exemplu, NU MAI POT SA MA LOGHEZ de la acel IP (nu esti autorizat ....). De ce nu se da “ban” LA USER ????? (cel despre care vorbesc are nick “Cpi”). Este destul de frustrant sa trebuiasca sa astep pana ajung acasa pentru a putea sa postez ceva. Nu credeti? Si mai ales ca dupa ce petrec atatea ore la servici cu ochii in calculator, parca nu mai am chef sa fac acest lucru si acasa.
Fără să fiu direct ori indirect implicat, cred că ar trebui să-ți direcționezi supărarea exclusiv spre colegul tău, de coleg o fi.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Cum ar zice englezu’: Viața suge!
Nici mie nu-mi convine cînd plec pe afară și cînd spun că sînt din România să fiu judecat doar pe baza “bunelor rezultate” ale rrrromânilor (și nu numai!)...
Din păcate trebuie să suporți/suportăm consecințele faptelor nesăbuite ale celor din preajma noastră.
dar stii ca oricind iti poti schimba numele, si atunci, singurul lucru care te poate identifica in www este acel ip
sigur, o sa cautam sa fim cit mai precisi in operatiunile chirurgicale, dar acum asta e - exista din pacate si victime colaterale…
Nu crezi ca este mai simplu ca in asemenea situatii sa desfiintati contul celui care ignora avertismentele (si nu ca-i iau apararea, dar efectiv nu si-a verificat casuta de mail intre primul avertisment si ban) ? Care crezi ca o sa fie reactia in cadrul unei firme in care exista cateva zeci de useri, si toti nu mai pot accesa “macuser.ro” din cauza unuia singur? Iar in cazul in care vrea sa-si faca un nou cont, are nevoie de o adresa de e-mail. Si daca adresa face parte din lista conturilor desfiintate, atunci nu se creeaza contul! Cate adrese crezi ca poate sa aiba un individ?
IP-ul de pe care te-ai inregistrat nu mai e folosit de altcineva si nu e banat. Foloseste-l pe acela ca sa te conectezi. Temporar, pana colegul tau e debanat.
@Tudor: Spamerii sunt intotdeauna banati cu IPuri. Cred ca e evident de ce.
Precum spuneam, acel IP este ACASA!!!! Eu vroiam sa am acces si de la munca, unde stau mult mai mult in fata calculatorului.
Fără să fiu direct ori indirect implicat, cred că ar trebui să-ți direcționezi supărarea exclusiv spre colegul tău, de coleg o fi.
Sau daca unul din asta se duce la o firma, si de acolo incearca sa se logheaze cu user-ul banat? Banati si acel IP?
Pentru a combate spam-erii vom bana rețele întregi cu totul. Ne pare rău pentru victimele colaterale dar nu avem ce face. Conform cu ce am scris la anunțuri, așteptăm scuzele lui Cpi.
Pentru a combate spam-erii vom bana rețele întregi cu totul. Ne pare rău pentru victimele colaterale dar nu avem ce face. Conform cu ce am scris la anunțuri, așteptăm scuzele lui Cpi.
Si cam cum poate sa faca asa ceva cat timp este banat (sa-si ceara scuze) ???????