1 din 2
1
O intrebare pentru administratori
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

Am si eu o MARE nedumerire! DE CE TREBUIE SA PLATEASCA SI ALTII PENTRU GRESELILE ALTORA????? Mai concret:
La mine la firma exista o persoana care a facut niste prostii si a primit “ban” de la administratori. Total de acord, chiar sunt PENTRU asemenea masuri impotriva CELOR CARE INCALCA REGULAMENTELE!!!!! Dar de aici si pana la a da “ban” la IP ...... Eu unul spre exemplu, NU MAI POT SA MA LOGHEZ de la acel IP (nu esti autorizat ....). De ce nu se da “ban” LA USER ????? (cel despre care vorbesc are nick “Cpi”). Este destul de frustrant sa trebuiasca sa astep pana ajung acasa pentru a putea sa postez ceva. Nu credeti? Si mai ales ca dupa ce petrec atatea ore la servici cu ochii in calculator, parca nu mai am chef sa fac acest lucru si acasa.
Sper ca problema se va rezolva cat mai curand posibil.

[ Modificat: 13 Noiembrie 2008 06:19 AM de Administrator ]
 Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca erai un novice, te credeam smile
dar stii ca oricind iti poti schimba numele, si atunci, singurul lucru care te poate identifica in www este acel ip
sau poate vrei sa facem banarea dupa adresa mac a placii de retea?
sigur, o sa cautam sa fim cit mai precisi in operatiunile chirurgicale, dar acum asta e - exista din pacate si victime colaterale…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da’ ce-a făcut așa de rău Cpi ăla, încăt a trebuit banat și IP-ul?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

o nimica toata…
a ignorat 2 avertismente smile
defapt, scrie acolo, la anunturi macuser.ro / informatii site/forum
e la vedere, pentru toti care vor sa citeasca
smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

IP-ul de pe care te-ai inregistrat nu mai e folosit de altcineva si nu e banat. Foloseste-l pe acela ca sa te conectezi. Temporar, pana colegul tau e debanat.

@Tudor: Spamerii sunt intotdeauna banati cu IPuri. Cred ca e evident de ce.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
hammer - 12 Noiembrie 2008 02:25 AM

Am si eu o MARE nedumerire! DE CE TREBUIE SA PLATEASCA SI ALTII PENTRU GRESELILE ALTORA????? Mai concret:
La mine la firma exista o persoana care a facut niste prostii si a primit “ban” de la administratori. Total de acord, chiar sunt PENTRU asemenea masuri impotriva CELOR CARE INCALCA REGULAMENTELE!!!!! Dar de aici si pana la a da “ban” la IP ...... Eu unul spre exemplu, NU MAI POT SA MA LOGHEZ de la acel IP (nu esti autorizat ....). De ce nu se da “ban” LA USER ????? (cel despre care vorbesc are nick “Cpi”). Este destul de frustrant sa trebuiasca sa astep pana ajung acasa pentru a putea sa postez ceva. Nu credeti? Si mai ales ca dupa ce petrec atatea ore la servici cu ochii in calculator, parca nu mai am chef sa fac acest lucru si acasa.

Fără să fiu direct ori indirect implicat, cred că ar trebui să-ți direcționezi supărarea exclusiv spre colegul tău, de coleg o fi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Cum ar zice englezu’: Viața suge!
Nici mie nu-mi convine cînd plec pe afară și cînd spun că sînt din România să fiu judecat doar pe baza “bunelor rezultate” ale rrrromânilor (și nu numai!)...
Din păcate trebuie să suporți/suportăm consecințele faptelor nesăbuite ale celor din preajma noastră.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 12 Noiembrie 2008 02:53 AM

dar stii ca oricind iti poti schimba numele, si atunci, singurul lucru care te poate identifica in www este acel ip
sigur, o sa cautam sa fim cit mai precisi in operatiunile chirurgicale, dar acum asta e - exista din pacate si victime colaterale…

Nu crezi ca este mai simplu ca in asemenea situatii sa desfiintati contul celui care ignora avertismentele (si nu ca-i iau apararea, dar efectiv nu si-a verificat casuta de mail intre primul avertisment si ban) ? Care crezi ca o sa fie reactia in cadrul unei firme in care exista cateva zeci de useri, si toti nu mai pot accesa “macuser.ro” din cauza unuia singur? Iar in cazul in care vrea sa-si faca un nou cont, are nevoie de o adresa de e-mail. Si daca adresa face parte din lista conturilor desfiintate, atunci nu se creeaza contul! Cate adrese crezi ca poate sa aiba un individ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
huk - 12 Noiembrie 2008 03:46 AM

IP-ul de pe care te-ai inregistrat nu mai e folosit de altcineva si nu e banat. Foloseste-l pe acela ca sa te conectezi. Temporar, pana colegul tau e debanat.

@Tudor: Spamerii sunt intotdeauna banati cu IPuri. Cred ca e evident de ce.

Precum spuneam, acel IP este ACASA!!!! Eu vroiam sa am acces si de la munca, unde stau mult mai mult in fata calculatorului.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 12 Noiembrie 2008 04:02 AM
hammer - 12 Noiembrie 2008 02:25 AM

Fără să fiu direct ori indirect implicat, cred că ar trebui să-ți direcționezi supărarea exclusiv spre colegul tău, de coleg o fi.

Poti sa stai linistit, si-a luat portia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 12 Noiembrie 2008 02:53 AM

Sau daca unul din asta se duce la o firma, si de acolo incearca sa se logheaze cu user-ul banat? Banati si acel IP?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

vrei sa vorbesc eu cu tudor, sa te lase sa mascaradezi un ip?
sau care e problema?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Pentru a combate spam-erii vom bana rețele întregi cu totul. Ne pare rău pentru victimele colaterale dar nu avem ce face. Conform cu ce am scris la anunțuri, așteptăm scuzele lui Cpi.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
psergiu - 12 Noiembrie 2008 06:14 AM

Pentru a combate spam-erii vom bana rețele întregi cu totul. Ne pare rău pentru victimele colaterale dar nu avem ce face. Conform cu ce am scris la anunțuri, așteptăm scuzele lui Cpi.

Si cam cum poate sa faca asa ceva cat timp este banat (sa-si ceara scuze) ???????

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Sa vina la sediu.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

HAHA, asta a fost buna. admin.macuser la gmail ar fi de ajuns.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

1 din 2
1

‹‹ Avertizare de PM      A propos de reclame.. ››