acuma, fiecare face si intelege ce vrea
democratie inseamna respectarea unor norme - in speta, a regulamentului
cine nu poate - nu poate
restul, e suflare de vint…
ps - cind spuneti ordonat, meticulos, disciplinat - cam la ce natie va ginditi?
[ Modificat: 12 Noiembrie 2008 11:09 PM de dacuBurebista ]
Pentru a combate spam-erii vom bana rețele întregi cu totul. Ne pare rău pentru victimele colaterale dar nu avem ce face.
“Mai bine să moară o mie de de nevinovaţi decât să scape un vinovat. - Rheinhard Heydrich”
Ai zis-o! Ai citit vreo carte despre Cehia în timpul ultimului război mondial? Despre Lidice? Sau ce te-a inspirat așa de adînc? Păi asta e comparație?
Cattus, eu cred ca amicul nostru a zis-o cu ironie amara. Principiul, insa, e acelasi! Mai bine scapa zece vinovati decit sa pedepsesti un nevinovat, asta e principiul dreptului latin. Comunismul si nazismul l-au intors pe dos. Si, Doamne, ce frumos le-au zburat fulgii victimelor!
Sorry - un singur nenorocit de spammer poate sa f*tă TOT forumul dacă este lăsat.
Am stat jumătate de oră și eu si Dacu ștergând mesajele cu reclame ale lui Cpi - dădea reply-uri la discuții vechi de luni și chiar ani. I-am dap reply să înceteze. I-am dat PM-uri să înceteze. Nimic, el punea la foc continuu. Dacă “îl lăsam să scape” când ați fi intrat pe forum, nu l-ați mai fi recunoscut.
Poate așa pe principiul să nu pedepsim vinovații poate vreți să-il las și pe ăia cu mii de mesaje robot despre “PEn1LE ENLAR6EMENT!!” și “BUY REPLICA ROLEX WATCHES” ?
Mai țineți minte forumul primului Macintosh User Group din România cum a ajuns fără moderare ?
Așteptăm scuzele sau adresa rămâne banată.