Dacă imprimanta cu pricina este cea din poză, iată că unii mai și mint atunci când publică specificațile tehnice.
Pfoai.. pai chiar imprimanta aia ma gandeam acu’ cateva zile sa mi-o cumpar. Sper ca nu despre aia e vorba.
later
Din pacate vad ca da…
Anca, oare nu exista si posibilitatea sa o schimbi? Eu stiu.. poate ai luat-o de la magazinul cel mincinos, si ma gandesc ca ar fi obligati sa o schimbe.
[ Modificat: 12 Noiembrie 2008 04:17 PM de easy_ryde ]
Păi na… CP1215… cred că alta cu același nume nu există, nu?
Specificațiile HP: “Windows 2000; Windows XP Home; Windows XP Professional; Windows Server 2003; Certified for Windows Vista(R)”. Atât.
Aveți grijă deci când cumpărați ceva din magazinele online românești. S-ar putea să luați țeapă dacă vă luați după specificațiile lor. Măcar în magazinele tradiționale te mai poți uita pe cutie să vezi dacă scrie despre Mac OS X sau nu.
[ Modificat: 12 Noiembrie 2008 04:20 PM de Tudor ]
Dacă imprimanta cu pricina este cea din poză, iată că unii mai și mint atunci când publică specificațile tehnice.
Ha… De unde or fi luat datele alea, că pe site-ul hp.com nu zice nimic de MAC OS X. Acuma, sincer, nu știu dacă nu s-ar potrivi un driver de la alt model. Se mai întîmplă. Brother hl-2030 nu avea inițial drivere, dar mergea perfect cu drivere de 2060. Știu și eu? Este ciudat că HP a scos pe piață o imprimantă fără drivere de MAC OS X, eu credeam că toate au.
E bine de știut cu prezentările astea, uite că asta nu se potrivește deloc. Păi fata are argument să o dea înapoi și să ia alta cu argument beton: nu fac asta din răsfăț, dar chiar nu merge.
Sînt sute de imprimante cu drivere de MAC OS X, ce D-zeu!
nu va luati dupa specificatiile date de magazinele online .ro stiu cum se fac, se copiaza unul dupa altul, daca unul a scris o prostie atunci toti copiaza dupa el. fiind asa multe produsecu diferente minore in denumire hp234p si hp234px nimeni nu mai sta sa caute specificatiile exacte pt produsul respectiv daca e pus pe un “site mare” atunci putem copia de la el
... si pentru un post unde un user vine ... intreaba ... sta 1 minut si asteapta un raspuns cu degetul pe tasta F5 si pleaca ... si uita sa mai deschida si sa multumeasca celor care s-au chinuit pe 2 pagini de forum sa ii explice ca nu mac-ul e de vina ... ci imprimanta. ) just funny.
cita discutie pentru o imprimanta care NU ARE drivere…
Mda, așa e. Uite, cu ocazia asta, am aflat că unii meșteri de la noi zic că are drivere și pt MAC OS X 10.4 or newer și, de fapt, nu are. Asta, sincer să fiu, nu știam. Eu la imprimante mă uit doar pe site-ul Producton, mi se par cei mai serioși la capitolul ăsta. La ăia rareori scrie detaliul ăsta, ca atare mă obligă să mă duc pe site-ul producătorului. Mai bine așa decît informație falsă.
Am un macbook nou si imi vine sa-l vand deja!!!
Cine ma poate ajuta cu o informatie relevanta, daca am vreo sansa sa utilizez o imprimanta color HP model CP1215?
Initial cica nu e compatibila, dar mi s-a sugerat sa mai studiez problema, s-ar putea sa am sanse pana la urma.
Daca stie cineva solutia, sa imi scrie direct la .
Multumesc,
Anca
Deci, cum s-a terminat aventura? Cu MB aruncat pe geam sau cu altă imprimantă? Sau cumva a mers cu Gutenprint?