Problema wireless MightyMouse si Keyboard!-Connection Lost-
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 20.11.06

Salutare
Am un iMac care are ca periferice o tastatura wireless(bluetooth) de aluminiu si un mouse bluetooth MightyMouse..din cand in cand(la diferite intervale) imi tot apare pe ecran mesajul “Conection Lost”..am citit ff multe posturi pe tema asta dar nu am gasit nimic concret..
A mai patit cineva asa ceva??Stie care ar fi rezolvarea??
Va multumesc

Semnătură 

Successes only last until someone screws them up.Failures are forever!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
defekt - 12 Noiembrie 2008 09:25 PM

Salutare
Am un iMac care are ca periferice o tastatura wireless(bluetooth) de aluminiu si un mouse bluetooth MightyMouse..din cand in cand(la diferite intervale) imi tot apare pe ecran mesajul “Conection Lost”..am citit ff multe posturi pe tema asta dar nu am gasit nimic concret..
A mai patit cineva asa ceva??Stie care ar fi rezolvarea??
Va multumesc

apare la ambele periferice? sau numai la unul?
ai verificat, ca principiu, dacă plăcuța aia are contactele bune? că nu se întrerup? ai făcut o probă cu alte mac-uri/pc-uri? acolo merg fără întrerupere? etc.
trebuie să faci verificări de rutină și/sau încrucișate ca să vezi unde e hiba, în soft sau la hard? la care hard?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

salut
cel mai des apare la tastatura..dar se intampla si la mouse..nu ..nu am unde sa verific tst din pacate…tastatura si mouseul au 1 luna:) si sunt cu baterii noi..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
defekt - 12 Noiembrie 2008 10:44 PM

salut
cel mai des apare la tastatura..dar se intampla si la mouse..nu ..nu am unde sa verific tst din pacate…tastatura si mouseul au 1 luna:) si sunt cu baterii noi..

Hm… păi dacă apare la ambele, cu o frecvență mai mare la tastatură, aș suspecta un contact prost la bucățica BT din mac, verifică dacă are contactele bune. E un mic defect destul de frecvent, dar necritic. Nu știu exact unde e pusă la tine, dar sper să fie ușor accesibilă.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

nu prea am cum sa verific…este un iMac 24” nou care are aceeasi vechime ca tst smile) si inca e in garantie..o sa mai cercetez si eventual o sa iau legatura cu cei de la apple sa vad poate ma pot ajuta ei cu ceva
multumesc oricum ff mult

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
defekt - 13 Noiembrie 2008 01:03 AM

nu prea am cum sa verific…este un iMac 24” nou care are aceeasi vechime ca tst smile) si inca e in garantie..o sa mai cercetez si eventual o sa iau legatura cu cei de la apple sa vad poate ma pot ajuta ei cu ceva
multumesc oricum ff mult

Păi dacă e în garanție e clar, du-l la flăcăii de unde l-ai luat, fac ei verificările.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

trebuie sa verific sa vad daca imi este acoperita garantia la noi ptr ca iMac-ul e luat din Italia..daca nu…o s astept pana ajung in Italia si sa il duc acolo,.
ramane de vazut
oricum iti multumesc

Semnătură