Eu de obicei nu sunt sarcastic pe acest forum, dar pretentiile afisate striga dupa un raspuns sarcastic, ei bine ma abtin dar o sa fiu scurt. DTP si laptop-ul nu prea fac casa buna, chiar laptop conectat la un montor extern. Daca faci DTP in adevaratul sens al cuvantului, atunci iti poti permite un desktop pentru DTP si un laptop pentru portabilitate. Daca nu ai spatiu, un iMac de 24 ocupa exact atata loc cat un monitor extern, pe care poti instala si Windows prin bootcamp si lucrezi cu Corel 13. Partea de grafica vectoriala din Corel este intr-adevar profesionala, partea de DTP si machetare, atat cat stie Corel o stiu mai bine multe programe simplute de Mac, iCalamus spre exemplu. Din iCalamus generezi pdf-uri si nu mai ai probleme cu compatibilitatea. Fisierele Corel le exporti ca .eps si iar nu ai probleme cu compatibilitatea, depinde de cat sunt de mari acele pretentii de DTP. QuarkXpress sau Adobe inDesign exista si sub Mac OSX (DTP profesional). Daca totusi insisti pe un PC, sunt atatea modele de birouri mici unde iti pui carcasa PC-ului undeva jos intr-un lacas special sa nu tot dai cu piciorul in ea, iar monitorul, tastatura si mousul sus, dar DTP pe un laptop mie mi se pare exagerat, nu ca nu se poate, dar va fi greu. Cu laptopul iti iei datele si fisierele brute de la clienti, faci prezentari, etc.