Exista vreo sansa?? iPhone 1st gen fara jailbreak - net prin Vodafone live
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

Salut,

Acum 2 zile am auzit de oferta de “net nelimitat” gratis pentru 2 luni pentru toti abonatii de la vodafone: http://live.vodafone.ro/personal/internet-si-date/internet-pe-telefon/internet-pe-mobil/#id10331

Mi-am zis “UAU!, e perfect pentru iphone”.
Am sunat la ei, am activat extraoptiunea, specificand ca am iphone. tipul de la relatii cu clientii mi-a specificat ca conexiunea se face prin APN live.vodafone.ro si nu prin internet.vodafone.ro, ca la netu pe bani multi. Chestia e ca live.vodafone.ro foloseste un proxy, e practic wap, sau ceva de genul asta, si deci, absolut inutil pentru iphone. Evident ca cei de la relatii cu clientii nu stiau asta, eu nici atat. Acum stiu. Deci daca vi se pare fabuloasa oferta vodafone si aveti iphone, pacat smile

astept orice sugestie in aceasta privinta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

nu merge nici in italia optiunea vodafone wap (un)LIMITED care aici costa numai 3 euro pe saptamana.am zis mai bine nu.dar am incercat si eu,am vazut ca nu merge si am dezactivat-o
chiar n-ai cum sa poti naviga pe net cu el,nu stiu de ce
incearca mailul,ala merge sigur.sa trimiti nu,dar sa descarci si sa le vezi (direct din aplicatia mail) mi-a mers cu wapul lor.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Vezi ca am mai facut eu un topic mai demult. La fel am fost si eu WOW. Daca citesti la vodafone pe site o sa vezi ca “internet” prin Live! pentru ei e de fapt o gluma de intranet cu 2-3 situri, un fel de wap mai cacacios. Uita de Live, nu e ceea ce vrei.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
huk - 14 Noiembrie 2008 02:27 AM

Vezi ca am mai facut eu un topic mai demult. La fel am fost si eu WOW. Daca citesti la vodafone pe site o sa vezi ca “internet” prin Live! pentru ei e de fapt o gluma de intranet cu 2-3 situri, un fel de wap mai cacacios. Uita de Live, nu e ceea ce vrei.

uau. e aiurea rău.. e de râs adică. internet nelimitat gratis pe mobil smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.06.08

Poti incepe lectura [aici]. Metoda este testata pe un 3G in Vodafone insa nu prea are importanta modelul telefonului.
Spor

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
gh.alex - 14 Noiembrie 2008 07:05 AM

Poti incepe lectura [aici]. Metoda este testata pe un 3G in Vodafone insa nu prea are importanta modelul telefonului.
Spor

stiu tutorialul ăsta.. trebuie jailbreak. prefer sa am telefonul integru si fără bug-uri decât să folosesc mizeria lor de net. oricum nu merge cum trebuie (anumite aplicații și porturi sunt blocate. mersi oricum.