Vă scriu din partea sit-ului macuser.ro - comunitatea utilizatorilor Apple din România - un sit cu peste 6300 de membrii înregistrați.
Am văzut pe sit-ul dvs http://www.cewe-fotocarte.ro/ că imprimați albume fotografice create cu un program de windows. Ne-ar interesa dacă puteți imprima și albume produse cu iPhoto (din suita Apple iLife).
Chestia frumoasa este ca am gasit un pintshop in Deva care imi va printa modelul mic tip caiet, 32 de pagini full color, capsat la mijloc si pe carton mat de 250 de grame, cu 29 de lei bucata, cu TVA inclus. Si accepta sa le trimit pozele in format PDF. Asa ca nu conteaza ca e facuta cu Illustrator, cu PS sau cu iPhoto. Pe acestia ii intereseaza PDF-ul final.
Nici un răspuns la mail I-am sunat acuma și au zis că “vorbesc cu informaticianul și mă vor informa” și le-am lăsat numărul de telefon și adresa de email.
arahnedea - dă mai multe detalii te rog ! Acceptă și on-line să le plătesc cumva cu cardul și să trimită prin poșta la București ?
Nici un răspuns la mail I-am sunat acuma și au zis că “vorbesc cu informaticianul și mă vor informa” și le-am lăsat numărul de telefon și adresa de email.
arahnedea - dă mai multe detalii te rog ! Acceptă și on-line să le plătesc cumva cu cardul și să trimită prin poșta la București ?
Firma se numeste Grapho Tipex SRL - Deva. Dl. Alin Bonta este director. Cu el am vorbit. Toate datele de contact le gasesti aici
Vorbiti cu dansul. El se ocupa de preluarea comenzilor si el face preturile.
Trimit in tara si cred ca accepta si cu plata online.
Succes.
[ Modificat: 20 Noiembrie 2009 01:04 PM de arahnedea ]
Ia vedeti voi prin topicul asta: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/17518/P0/
Rezumat: 1) sunt printshopuri si in Bucuresti care tiparesc cu PDF-ul clientului; 2) Sergiu, sunt convins ca huk iti poate comanda un album, daca-i trimiti materialu’.
Am încercat la ăia din topicul ăla dar nu mai printau pt publicul lard din ce îmi aduc aminte.
1) M-au sunat ăia de la CEWE și au zis că o să îmi dea detalii pe mail - dacă sunt șî alți care printează PDF-ul ziceți aicea.
2) huk nu mi-a greșit cu nimica - am un bajilion de albume de făcut, nu pot să-l pun la atâta muncă