PLZ HELP !!!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.09.08

Salutare Macuser-ilor…

Am si eu o mare problema…acum vreo 4 luni mi-am cumparat un iPhone 3G (16G White), am facut jailbrek versiune 2.1, mi-am cumparat un X-SIM si totul mergea normal….pana acum vreo 2 zile cand au inceput problemele (de fapt doar una - SPER)....
Cand intru in telefon pentru a suna pe cineva i-mi intra direct in fundalul de format numarul, dar nu ma lasa sa formez si nici sa intru in contacte sau apeluri recente ..nimik si iese singur in HOME….
I-am facut RESTORE pentru a reveni la setarile din fabrica dupa care am facut din nou jailbreak ... a functionat OK cateva ore , iar acum aceeasi problema :(( ... doar ca acum nu mai intra nici macar in fundalul de format numarul (se innegreste ecranul si atat)... daca intru in Contacte din meniul principal pot suna dar tot la fel se innegreste ecranul .....
PLZ… daca a mai avut cineva aceste probleme spuneti-mi cum ati reusit sa le corectati

Va multumesc

Semnătură 

iPhone 3G 8GB 4.2.1
iPhone 4 16GB 4.2.1 NeverLock
iPhone 4 32GB 4.2.1 Lock

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

nu mai folosii X-SIM..din cate stiu mai este un SIM de genu asta..se numeste Universal Sim si e mai bun..sigur de la ala e problema! Sau baga X-SIM direct fara sa mai faci jailbrake…astea ar fi solutiile.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.09.08

Sal Chucky… si ms pentru raspuns… m-am grabit un pic si am omis un pic datele problemei ...nu folosesc X-SIM ci Universal SIM….
Problema este ca nu-l pot folosi fara aceasta folie (eu am cumparat iPhone-ul din Franta - ORANGE) si nici nu merge fara jailbreak :(( pentru ca nu mai am cartela de Orange Franta pentru a-l conecta prin iTunes…

Ms inca o data

Semnătură 

iPhone 3G 8GB 4.2.1
iPhone 4 16GB 4.2.1 NeverLock
iPhone 4 32GB 4.2.1 Lock

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

cum sa nu mearga…asta e si ideea de unlock tocmai pt ca nu se poate prin soft. Jailbrake-u nu are legatura cu unlockul…unlock-ul cu Universal Sim este hardware deci eu zic asa…fa un restore fara sim in el. Imediat el o sa arate ca e blocat in rwteaua “mama”...acum baga simul tau impreuna cu folia atasata si o sa il ai unlocked fara jailbrake.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)