sunt recent posesor al unui mac. Un g4 PPC cu 10.4.6 si nu pot sa fac de fel update la 10.4.11,. Softer updateul imi da eroare, si cand incerc sa iau de pe net updatul, il descar il deschid si imi da eroarea codec overrun.
Am mai incercat alte updaturi le monteaza dar cand sunt la faza sa le instalez, nu ma lasa sa il pun pe nici un hdd toate imi apar cu ! de ce oare_
posibil sa fie routerul, dar de ce merge sa descarc de la ei de pe site updatul. Problema e ca, orice incerc sa instalez imi da eroare cu codec overrun.
Eu sunt mai nou cu macurile, si nu am dvd original de la el si am laut o veriune de tiger 10.4.6 de pe net, posibil sa fie incompatibilitate?
Una e Software Update, alta e download din browser. Recomandarea mea e să faci în aşa fel încât să-ţi meargă Software Update: umblă la router, pune Mac-ul direct la net… SU îţi găseşte automat toate update-urile de care ai nevoie.
problema e ca imi descarca updaturile numai ca mi le da cu eroare imi apare ! si am observat cand imi merge sa montez o imagine dmg, imi da o eroare atunci cand imi da sa selectez pe ce hdd sa pun, toate hddruile sunt cu ! o sa fac un screen, acuma am incercat sa mai instalez odata sitemul, revin peste cateva minute cu info daca merge sau nu!
problema e ca imi descarca updaturile numai ca mi le da cu eroare imi apare ! si am observat cand imi merge sa montez o imagine dmg, imi da o eroare atunci cand imi da sa selectez pe ce hdd sa pun, toate hddruile sunt cu !
Păi asta îţi poate apărea dacă installer-ul nu este destinat sistemului tău de operare! Poate că nu ai downloadat ce-ţi trebuie ţie! Fă cum îţi zic eu: pune Mac-ul direct la net dacă poţi, nu prin router, şi încearcă Software Update din nou.
Downloadează de mână COMBO update-ul de 10.4.11 PowerPC de la Apple de pe site. Ăla mare.
Un kit de mac-os găsești de cumpărat la orice reseller Apple.