pai nu am zis ca nu stii user si parola, dar degeaba le stii daca nu au drept de administrator pe mac. la system preferences la userul tau ai asa ceva ca in poza asta?
am incercat cu aia si imi da codec overrun, o sa fac screen maine, nu am inca monirot la mac si tot trebuie sa cer de prin vecini. o sa fac maine o poza si o sa o pun.
OK, ceea ce spui tu e sindrom de fisier incomplet sau care nu are certificat Apple (nu stiu de ce).
Hai sa facem asa: Da jos de pe net applejack si foloseste-l. Ma tem ca ai o eroare de sistem. (sau, daca te gasesti la reinstalare, eroare de memorie)
si eroare de memorie cum se poate remedia? (prin memorie sa inteleg memorie RAM?) o sa iau apple jack si acuma si il scriu ca sunt la servici si aici am mac.
RAM-ul se schimba. Am avut o astfel de ciudatenie (memorie Kingston de 2GB si a durat ceva pina m-am prins).
Dar, ca sa fii sigur, incearca applejack, cu comanda:
applejack AUTO restart
si ai sa te lamuresti.
o alta problema care am intalnito, am incercat sa instalez Leopardul. Buteaza tot imi apare sa aleg limba apoi imi da o erare si imi spune ceva de genul “Leoparc canot be instaled on your machine” am un PPC G4 1.25 Gh dual 1,5G Ram, hdd 80G + 200G. Cum ajung acasa o sa pun un screen cu “about this mac”.
Ai un DVD de leopard luat din cutia altui mac.
Fără un pic de muncă OSX merge instalat doar de pe DVD-urile care au venit în cutia mac-ului sau de pe un kit Retail.