A propos de reclame..
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Am primit un PM de la un Admin care imi interzicea sa mai postez ofertele de reparat iPhone pe forum, indrumandu-ma sa folosesc PM-ul..
S-a modificat regulamentul in ce priveste continutul postului si nu am citit eu?

Luminati-ma.
Eu nu am facut decat o oferta, atata tot. Ba chiar mai mult consider ca am raspuns si in tema, in favoarea MacUser-ului respectiv :)

O zi buna

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Era un topic de vanzare ala. Autorul cerea poate il ajuta cineva, dar tot la vanzari era. E la limita, dar avand in minte spamurile de la vanzari de saptamana trecuta cu acelasi mesaj, cred ca Administratorul a fost un pic trigger happy. Intelege si tu.

P.S. Ofertele de reparatii la locuri de munca sau cand cineva cumpara serviciul. Cand cineva vinde un iPhone, trimiti oferta pe PM,e rezonabil, nu?

[ Modificat: 16 Noiembrie 2008 04:24 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

mi-era mai usor sa pun acolo sa fiu sincer, si avea si context (omu a scris ceva polologhii apropos de problema), deci nu cred ca ar fi deranjat pe nimeni

in fine

bafta maxima

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •