Nu pot salva un document in pages !
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.11.08

Buna, nu sunt un priceput in calculatoare, la birou lucrez in word si cateodata mai scriu una alta…
Mi-am trimis un email de acolo, acasa, acasa mi-am luat varianta aceea gratis de iwork pt 30 de zile…mi-am pus o pagina goala si mi-am luat continutul emailul aici, pt imbunatatiri…
din pacate, nu pot sa le salvez, intrand in file, am dezactivate optiunile “save” si “save as”. Ma poate ajuta cineva? Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
klaus7 - 16 Noiembrie 2008 02:15 PM

Buna, nu sunt un priceput in calculatoare, la birou lucrez in word si cateodata mai scriu una alta…
Mi-am trimis un email de acolo, acasa, acasa mi-am luat varianta aceea gratis de iwork pt 30 de zile…mi-am pus o pagina goala si mi-am luat continutul emailul aici, pt imbunatatiri…
din pacate, nu pot sa le salvez, intrand in file, am dezactivate optiunile “save” si “save as”. Ma poate ajuta cineva? Multumesc

Nu sînt deazctivate pe versiunea shareware, nu e clar de ce la tine ar fi. Nu e clar din cele ce spui cum rulezi aplicația. Pt a nu avea tot felul de mesaje, trebuie instalată folosind installerul ei și lăsată să se pună unde vrea ea, la nivelul /Applications.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu cred ca omul nostru vrea sa salveze pe o partitie inchisa (cum ar fi un dmg sau un CD).
Ia incearca sa salcezi IN ALTA PARTE!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu incerc sa-l salvez pe o partitie inchisa…incerc sa-l denumesc intr-un fel si sa-l salvez, eventual chiar pe desktop.
Ideea e ca sunt la prima utilizare, mi l-am instalat in application, acolo s-a dus de la inceput…apoi l-am deschis, mi-a aparut fereastra cu “choose a template for your doc”, aleg blank si dau copy-paste dintr-un email existent. Pasul urmator, as vrea sa imi salvez documentul sub un nume, dar nu am activate butoanele din file…conteaza ca e acea versiune de 30 de zile gratis? ar trebui sa-l cumpar ca sa-mi faca aceasta salvare? Multumesc
Apropos, ajungand aici, as fi vrut sa adaug un print screen…cum se face asta in mac? Multumesc din nou

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Print screen se face în felul următor:
1. command+shift+3 , dacă vrei o imagine completă a ecranului
2. command+shift+4, dacă vrei o imagine parțială

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc…atesez print screenul in acest caz…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Cînd ai instalat aplicația? Aici spune așa: “The trial provides full functionality for 30 days. After the 30-day trial period, you can open iWork documents, but you can’t save, print, or export.”
http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/14532/

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Artistul - 16 Noiembrie 2008 10:26 PM

Cînd ai instalat aplicația? Aici spune așa: “The trial provides full functionality for 30 days. After the 30-day trial period, you can open iWork documents, but you can’t save, print, or export.”
http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/14532/

Păi sigur, ai mai mult de 30 de zile de utilizare, de ce nu spui așa de la bun început? Du-te la Users/logeed in user/ Library/Preferences și șterge com.apple.iWork.Pages.plist
Nu e cușer ce-ți spun eu aici, dar dacă vrei să salvezi daor așa, cîteva zile încă, mai merge.
Dai 70 euro pe tot office-u iwork și gata, e mult?

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu e mult…multumesc pt info….nu credeam ca au trecut cele 30 de zile, dupa mine, eram undeva sub 20….oricum, nu remarcasem ce scrie….o sa ma gandesc, cel mai probabil o sa cumpar. Apreciez ajutorul, multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
klaus7 - 17 Noiembrie 2008 01:18 AM

Nu e mult…multumesc pt info….nu credeam ca au trecut cele 30 de zile, dupa mine, eram undeva sub 20….oricum, nu remarcasem ce scrie….o sa ma gandesc, cel mai probabil o sa cumpar. Apreciez ajutorul, multumesc.

Nu ești primul care aruncă „perle” d-astea și care, la cercetare amănunțită, mărturisește ce păcate are.

Semnătură 

‹‹ probleme SpotLight sau Adobe ?      matlab ››