Buna, nu sunt un priceput in calculatoare, la birou lucrez in word si cateodata mai scriu una alta…
Mi-am trimis un email de acolo, acasa, acasa mi-am luat varianta aceea gratis de iwork pt 30 de zile…mi-am pus o pagina goala si mi-am luat continutul emailul aici, pt imbunatatiri…
din pacate, nu pot sa le salvez, intrand in file, am dezactivate optiunile “save” si “save as”. Ma poate ajuta cineva? Multumesc
Buna, nu sunt un priceput in calculatoare, la birou lucrez in word si cateodata mai scriu una alta…
Mi-am trimis un email de acolo, acasa, acasa mi-am luat varianta aceea gratis de iwork pt 30 de zile…mi-am pus o pagina goala si mi-am luat continutul emailul aici, pt imbunatatiri…
din pacate, nu pot sa le salvez, intrand in file, am dezactivate optiunile “save” si “save as”. Ma poate ajuta cineva? Multumesc
Nu sînt deazctivate pe versiunea shareware, nu e clar de ce la tine ar fi. Nu e clar din cele ce spui cum rulezi aplicația. Pt a nu avea tot felul de mesaje, trebuie instalată folosind installerul ei și lăsată să se pună unde vrea ea, la nivelul /Applications.
Nu incerc sa-l salvez pe o partitie inchisa…incerc sa-l denumesc intr-un fel si sa-l salvez, eventual chiar pe desktop.
Ideea e ca sunt la prima utilizare, mi l-am instalat in application, acolo s-a dus de la inceput…apoi l-am deschis, mi-a aparut fereastra cu “choose a template for your doc”, aleg blank si dau copy-paste dintr-un email existent. Pasul urmator, as vrea sa imi salvez documentul sub un nume, dar nu am activate butoanele din file…conteaza ca e acea versiune de 30 de zile gratis? ar trebui sa-l cumpar ca sa-mi faca aceasta salvare? Multumesc
Apropos, ajungand aici, as fi vrut sa adaug un print screen…cum se face asta in mac? Multumesc din nou
Cînd ai instalat aplicația? Aici spune așa: “The trial provides full functionality for 30 days. After the 30-day trial period, you can open iWork documents, but you can’t save, print, or export.” http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/14532/
Cînd ai instalat aplicația? Aici spune așa: “The trial provides full functionality for 30 days. After the 30-day trial period, you can open iWork documents, but you can’t save, print, or export.” http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/14532/
Păi sigur, ai mai mult de 30 de zile de utilizare, de ce nu spui așa de la bun început? Du-te la Users/logeed in user/ Library/Preferences și șterge com.apple.iWork.Pages.plist
Nu e cușer ce-ți spun eu aici, dar dacă vrei să salvezi daor așa, cîteva zile încă, mai merge.
Dai 70 euro pe tot office-u iwork și gata, e mult?
Nu e mult…multumesc pt info….nu credeam ca au trecut cele 30 de zile, dupa mine, eram undeva sub 20….oricum, nu remarcasem ce scrie….o sa ma gandesc, cel mai probabil o sa cumpar. Apreciez ajutorul, multumesc.
Nu e mult…multumesc pt info….nu credeam ca au trecut cele 30 de zile, dupa mine, eram undeva sub 20….oricum, nu remarcasem ce scrie….o sa ma gandesc, cel mai probabil o sa cumpar. Apreciez ajutorul, multumesc.
Nu ești primul care aruncă „perle” d-astea și care, la cercetare amănunțită, mărturisește ce păcate are.