Apple Store in Louvre??
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.07

Salutare,
Sunt la Paris de cateva zile si vroiam sa vad un apple store aici. Cautand pe Google o locatie, o informatie, am gasit niste articole care ar spune ca primul apple store va fi deschis in Paris in piramida de la Musee du Louvre.
Lucru care mi s.a parut genial, tinad cont ca la New York pe 5th Av. este intr.um cub…....poate urmatorul sa fie intr.o sfera?
In orice caz, acum cel putin nu era deschis, dar va fi intr.un mare fel atunci cand va fi gata…..
Nu?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

in paris nu e nici un apple store? wow,nu m-asteptam.credeam ca francezii cumpara destule mere,sau cel putin am vazut multe cand am fost ultima data.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ar fi foarte frumos.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

De fapt apple store-ul o sa fie intr’adevar la Louvre, dar nu in piramida. Piramida e intrarea in muzeu, e plina de scari, lifturi… nu ar avea cum sa faca acolo un store, mai ales ca ar strica imaginea muzeului.

Amplasarea magazinului o sa fie sub piramide, cand vii de la statia de metrou musée du Louvre, spre intrarea in muzeu. Acolo deja este un centru comercial, la subsol, si Apple store va fi instalat acolo, ce-i drept destul de aproape de piramida intoarsa. Din cate stiu inca nu s-au inceput lucrarile, dar un vanzator de pe acolo mi-a zis ca pe la sfarsitul lui 2009 o sa fie deschis.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

Luci, ce amintiri mi-a trezit descrierea ta amanuntita…offf!
Franta a fost si va ramane pt mine celalalta tara de suflet! Ma avantasem sa explic cum e cu magazinele de dedesubt, dar mi-ai luat-o inainte!

Ah si am sa ma stramb de ras daca o sa traduca OsX ca si win! Cat am stat in Franta, primele 2 sapt am mers din memorie automat pe diverse meniuri, ca n-are nici o legatura cu ce stim din versiunea in engleza…

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

normal smile
ca francezii vorbesc franceza…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08
dexxter - 17 Noiembrie 2008 07:37 PM

Ah si am sa ma stramb de ras daca o sa traduca OsX ca si win! .

OS X e deja tradus in franceza. daca la asta te referi. Si da, sunt unele cuvinte traduse foarte comic. Engleza este si va ramane limba informaticii.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

astia de la cora au pus un cub de sticla la intrare. poate o sa fie si un mini applestore candva.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

Poti mere la fnac…
sunt destule..

io m-am descurcat de minune cu google maps si cu metro…
smile
http://maps.google.com/maps?client=safari&rls=ro-ro&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&q=fnac+paris&fb=1&split=1&cid=0,0,483282334525597768&ei=Xc6NSY2uK5Kj-gaDzPihCw&sa=X&oi=local_result&resnum=1&ct=image

baga okiu

cel mai mare mi s-a parut a fi
106 Boulevard Saint-Germain, Paris, IDF, France
e aproape de Univ. Sorbone…
smile

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.