Nu vreau sa par Toma Necredinciosul, dar…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Ia cititi aici

Oamenii astia cam au dreptate. Apple chiar pierde mult din imagine daca se tine de faze de-astea. Eu, personal sunt un pic dezamagit de Apple. Pe langa fazele astea de rahat au o politica si mai de rahat cand e vorba de produse adiacente (accesorii iPod & Mac). De cand a ajuns sa coste un snur de iPod 900 de mii ? la dracu.. e o bucata de textil cu un plastic.

Mda… marketing sucks !

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

S-a tot discutat despre asta. Stevulica nu a mintit: in testele alea sintetice asa e cum spune el. In real life e altceva.
Din pacate asta e lumea in care traim, daca Apple ar spune numai adevarul s-ar duce la fund repejor.

Asta e, trebuie sa ne folosim si noi discernamantul si sa nu mai credem chiar tot.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

majoritatea se leaga de viteza proceselor, procesoarelor si a rularii programelor – pe de alta parte, tot in america, a aparut un studiu care zice ca rabdamentul la locul de munca a scazut, ca defapt, din 8 ore se munceste doar in 3 sau cel mult 4 ore….
iar intre realitate si bench-uri este o groaza de marketing, nu? grin

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mai in gluma, mai in serios, ma gandeam demult ca reclamele Apple sunt cam umflate cu pompa, si chestia asta m-a pus pe ganduri.
Aveam de gand sa achizitionez un iMac Intel prin credit.

Dar am zis ca deocamdata nu are rost. Nu-mi trebuie decat un monitor mai mare si vreo 250GB si m-am scos.

... Si totusi… iMac-urile alea arata intr-un mare mare fel ::daydreaming::

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da’ ce naiba Alex, tu te iei dupa reclame cand cumperi ceva? De cand avem internet si acces la parerile altor utilizatori e chiar greu sa mai iei teapa, cu orice scula pe care ai vrea s-o cumperi.
Daca vrei sa-ti iei un Mac, te uiti ce are pe el, ce zic altii, si esti baiat mare si stii si tu cu ce se mananca treburile astea.

Eu de exemplu sigur o sa-mi iau un mini cu Intel, chestia cu dual (ba chiar triplu) boot m-a convins.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

sincer.. faza cu dual boot nu ma incalzeste prea tare…

Insa ma tot gandesc la iMac-ul ala… e totusi o gramada de bani. RalCr (de pe forum) zice ca Macromedia Flash merge infect pe Rosetta. Imi inchipui cum merge suita Adobe CS2. O sa vad eu maine la “Creative Day ‘06” cum se misca pe Intel-uri si cred ca atunci voi lua decizia finala.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu in locul lor n-as arata CS2 pe Intel la profesionisti…
C U tomorrow.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

AlexBuga - daca mai crezi in articole stupide si critici pe copchilașii lu tata Jobs o sa îți retragem carnetul de membru.  LOL

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

:D
Fratele Buga a capitulat smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
AlexBuga - 20 Aprilie 2006 02:32 AM

sincer.. faza cu dual boot nu ma incalzeste prea tare…

Insa ma tot gandesc la iMac-ul ala… e totusi o gramada de bani. RalCr (de pe forum) zice ca Macromedia Flash merge infect pe Rosetta. Imi inchipui cum merge suita Adobe CS2. O sa vad eu maine la “Creative Day ‘06” cum se misca pe Intel-uri si cred ca atunci voi lua decizia finala.

Am auzit ca CS2 merge ca pasta sub Rosetta. nu ma mira faptul, era si de asteptat.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hihi, am testat azi Illustrator sub Rosetta
In timp ce facea iMac ul ala de 20” update la Adobe, eu deschideam Illustrator
si la 512 RAM, se misca cam ca pe mac mini. Acceptabil, ca pe mac mini merge bine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Indesign CS2 merge cel mai greu, dureaza destul de mult pana se incarca, dupa care se poate lucra cu el acceptabil. De asemenea este cel mai pretentios la alte programe deschise. Photoshop CS2 se misca incredibil de bine, Illustrator de asemenea. Deci, testul de anduranta este InDesign CS2.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ramane insa problema cu Macromedia Flash :D Cica doare rau !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05
Xanthrax - 20 Aprilie 2006 07:27 PM

Indesign CS2 merge cel mai greu, dureaza destul de mult pana se incarca, dupa care se poate lucra cu el acceptabil. De asemenea este cel mai pretentios la alte programe deschise. Photoshop CS2 se misca incredibil de bine, Illustrator de asemenea. Deci, testul de anduranta este InDesign CS2.

De acord , aceasi concluzie si la mine, indesign-ul merge destul de slab, doar ca eu nici de illustrator nu-s foarte multumit, insa este si chestia ca am doar 512 ram pe imac si totusi e destul de putin pt aplicatii de-astea.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Xanthrax - 20 Aprilie 2006 07:27 PM

de acord cu photoshopul, se misca foarte bine….pt web design!!!