Merci. Cred ca s-a rezolvat. ClamXav a gasit ceva. Asa am aflat si care era problema - un .exe pentru Windows. Am formatat un PC si am transferat niste kit-uri pe Mac. se pare ca unul mi-a afectat sistemul.
nu, nu am folosit un .exe. il avem pur si simplu in calculator. este vorba de o arhiva de kit-uri pentru Windows. le-am sters pe toate si acum merge f bine. o sa ma interesez si dupa cum ai zis. seneq!
adica virusii din windows influenteaza si osX? se pare ca masina virtuala e super infectata - nici nu am avut antivirus ce-i drept. o sa sterg naiba tot xp-ul, dupa ce am citit aici…totusi cum este posibil?
Offtopic: Asta e din “two stupid dogs”, nu?
Ontopic: din asta ar trebui sa intelegem, zic eu, ca pe OSX nu poate ajunge nimic fara ca noi insine sa spunem “Accept”, ba chiar sa bagam cu manutele noastre parola de admin pt instalare. Cum spunea cineva mai sus, problema este nu OS, ci intre spatarul scaunului si calculator
am crezut c-am scapat de problema, dar de 2 totul e chiar mai nasol. azi am sters tot si reinstalat sistemul. dupa ce ca internet-ul merge incredibil de incet, mi-a servit aceiasi “pinguini”. am executat toate sugestiile primite.
ar mai fi altceva de facut?
da. nu era nimic in neregula. ieri am sters si reinstalat sistemul, dar problema persista.
dupa ce am incercat ClamXav si mi-a gasit ceva, a mers f bine imediat vreo doua zile. apoi “si-a revenit” la proastele obiceiuri.