Ca de clar e clar: cum reinstalezi sistemul, cum te duci in acelasi loc si iar dai un plugin jos… N-ai citit postul lui psergiu? NU EXISTA pluginuri de mac QuickTime in afara de Perian si WMV. Orice alta gratuitate e troian…
Acu’ cred ca nu ne-ai inteles de prima data…
Ca de clar e clar: cum reinstalezi sistemul, cum te duci in acelasi loc si iar dai un plugin jos… N-ai citit postul lui psergiu? NU EXISTA pluginuri de mac QuickTime in afara de Perian si WMV. Orice alta gratuitate e troian…
Acu’ cred ca nu ne-ai inteles de prima data…
Hm, poti sa ne spui CE ANUME reinstalezi dupa ce reinstalezi sistemul?
Sper ca nu acelasi plugin video!
Sistemul. Atat am instalat acum. Ceea ce ma mira pe mine e ca un virus afecteaza OS-ul.
Nu e virus, e troian - adică l-ai instalat cu mâna ta.
BTW: kit-ul tău de OS X este original sau cumva downloadat de pe un site ... chinezesc ?
Sorry… m-am exprimat gresit, dar prima impresie a fost ca e virus si chiar daca am aflat dupa aia ca ar fi troian i-am zis tot virus.
OS.X original, cumparat cu Mac-ul.
de ceva timp nu mai cred ca problema e de la mine. azi de la firma provider de internet la care sunt legat mi s-a spus ca se poate sa fie un virus, ceva, in reteaua din zona si tre sa caute de la cine a venit… si multe altele. desi acum ceva timp, cand le-am mai zis, nu a fost nimic.
astept sa vad ce rezolva si ei.
si totusi, cum s’a terminat povestea? s’a dat foc la router sau?...
era ceva in retea. ei ii zic virus, dar mai probabil un troian. nu afecta calculatorul ci conexiunea la internet (foarte slaba) plus ca ma ducea pe un site “chinezesc”. o tampenie… oricum, problema era in retea ca, dupa ce au intervenit, s-a rezolvat.
fin.
E bine, prin urmare, să punem pe intrarea in site-ul nostru o chestie, pentru toţi începătorii (fireşte, cît timp va fi valabilă): NU EXISTĂ VIRUŞI DE MAC.
Are cineva niste articole despre “mac os x nu are virusi”, ceva credibil, dar asa la indemana. Ca ma chinui aici sa-i explic colegului meu de camera diferenta dintre windows si mac la securitate si el tot nu o vede. Multumesc anticipat.