2 din 2
2
Incepator [sa trec pe Mac?]
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Pantelimon-ILFOV
Macuser din: 19.11.08

mac pana in 10 mil ? surprised unde?

Semnătură 

Florian MARIN

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Uita-te la sectiunea vanzari, o sa gasesti mai mult decat o gramada de macuri second care isi asteapta un nou stapan. smile

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Eu, posesor si utilizator de mac de numai 3 luni afirm cu convingere ca Mac OS X este frumos si simplu de folosit. Nu e complicat ca Windows. Inainte sa-mi cumpar macul citisem, nerabdator, acest forum, vazusem nu știu cîte fime despre mac (pe youtube și apple.com), iar cînd l-am avut eram deja surprinzator de familiarizat cu OS X pentru cineva care nu vazuse mac in viata lui.
Te sfatuiesc sa-ti cumperi unul nou daca ai bani suficienti. Eu mi-as lua unul din vechea generatie care acum s-a ieftinit.
Bafta!

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie

multumesc de sfat asa ma gandesc si eu ... ma bate gandul la un iMac 20”

Semnătură 

Florian MARIN

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Da. Uită-te pe siteurile lui iStyle și Noumax.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 29.10.08
Florian MARIN - 19 Noiembrie 2008 07:42 PM

ce zice ti sa incerc sa pun os ul pe pc? sa ma obisnuiesc? sau mai mul ma incurc? ce sa imi iau imac sau powermac? voi lucra foto si video pe el
Multumesc

Salut Florin,
Eu am trecut pe mac de aproximativ o luna jumate, acum nici daca imi face cineva cadou cel mai performant PC nu ma intorc la wind. probleme am avut un pic la inceput ca orice incepator, asta e, dar dupa cum spunea cineva de pe aici, orice se rezolva in acest forum cu orice problema vii iti sare imediat cineva in ajutor, in max 15 minute primesti un rarpuns. Asa ca sfatul meu de incepator este sa treci pe mac, si ai sa observi diferenta, acum depinde si ce vrei sa faci, dar sfatul eu este ca pe langa mia de euro de care dispui sa mai pui un 3-4 sute si sa iti iei o configuratie buna de la inceput chiar daca nu va fi nou, dar te asigur ca nu ai sa regreti.
Cunostintele mele de engleza sunt de 10% deci in comparatie cu 30% ale tale…e ceva nu,  in maxim 2 saptamani ai sa uiti de vechiul PC nici nu ai sa mai vrei sa iti amintesti de el cand ai sa vezi cat de simplu se lucreaza pe MAC.

Numai bine

Semnătură 

Multumesc la toti cei care ma suporta, nu tre sa uitam ca toti am fost incepatori. smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie

Multumesc mult pentru toate incurajarile…. incep din ce in ce mai mult sa aflu numai de bine Mac vs Pc. 100% voi trece pe Mac.
Este adevarat ca nu circula virusi prin mac uri? asta ar fi cea mai tare treaba…
Dilema momentului este ce sa imi iau iMac sau desktop ....este ok 3-4 sute in plus ca nu il iau pentru putin timp o sa il iau pentru multa vreme inainte….
Voi merge in paralel cu pc ul o perioada pentru a reusi sa vad cum merg toate programele vis a vis de soft.
Am inteles ca instaleaza cam tot ce ai nevoie.. in special multimedia lucru care ma intereseaza cel mai mult.
Va anunt cand il am pe masa numai sa imi spune ti ce sa aleg iMac sau desktop exclus book.(poate pe viitor sa inlocuiesc si laptopul wink)  )

Multumesc mult tuturor

[ Modificat: 20 Noiembrie 2008 05:47 PM de Florian MARIN ]
 Semnătură 

Florian MARIN

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Pai imac-ul e o solutie daca nu vrei sa te complici sa tot schimbi monitorul de la pc la mac pana de obisnuiesti (asta daca nu cumva iti iei cu monitor).
Daca nu vrei ceva ultra performant (cum ar fi mac pro) si nici nu vrei sa renunti la monitor, cea mai eleganta solutie este mac mini smile
Nu, pe mac nu sunt virusi! Deci nu ai de ce sa iti faci griji. Nu vei mai avea probleme cu driverele si nici cu blocarile enervante.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie

... deci care este mai avansat imac ul sau desktop ul ..care este evolutia sa stiu ce sa caut ....
da monitorul imacului este mai performant ca un monitor normal eu am un dell de 22” - nu voi mai avea desktopul il dau sa iau macul…voi merge pe laptop pc….....

Multumesc

Semnătură 

Florian MARIN

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Ai zis ca vrei sa lucrezi in domeniile foto/video? Atunci te sfatuiesc fie sa iei un Mac Mini si sa-l folosesti pe monitorul tau Dell de 22 pana te familiarizezi, fie sa mai strangi ceva banel si sa-ti iei un iMac de 24. iMacul de 20 are un LCD cam slabut http://www.macuser.ro/index.php/P40/. Asa ca mai gandeste-te.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Ce monitor ai acum? Spune exact modelul, daca e TN, atunci este tot pe 18bit ca si iMac-ul de 20’‘. Daca e S-IPS sau PVA/MVA se schimba treaba.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie

DELL SP2208WFP http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-sp2208wfp/4505-3174_7-32909878.html

[ Modificat: 20 Noiembrie 2008 11:11 PM de Florian MARIN ]
 Semnătură 

Florian MARIN

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

E bun monitorul pentru ceea ce vrei sa faci, asa ca eu unul iti recomand un mini.
Am un prieten care a ajuns sa isi ia 2 pana la urma :D

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

2 din 2
2