Florian MARIN - 19 Noiembrie 2008 07:42 PM
ce zice ti sa incerc sa pun os ul pe pc? sa ma obisnuiesc? sau mai mul ma incurc? ce sa imi iau imac sau powermac? voi lucra foto si video pe el
Multumesc
Salut Florin,
Eu am trecut pe mac de aproximativ o luna jumate, acum nici daca imi face cineva cadou cel mai performant PC nu ma intorc la wind. probleme am avut un pic la inceput ca orice incepator, asta e, dar dupa cum spunea cineva de pe aici, orice se rezolva in acest forum cu orice problema vii iti sare imediat cineva in ajutor, in max 15 minute primesti un rarpuns. Asa ca sfatul meu de incepator este sa treci pe mac, si ai sa observi diferenta, acum depinde si ce vrei sa faci, dar sfatul eu este ca pe langa mia de euro de care dispui sa mai pui un 3-4 sute si sa iti iei o configuratie buna de la inceput chiar daca nu va fi nou, dar te asigur ca nu ai sa regreti.
Cunostintele mele de engleza sunt de 10% deci in comparatie cu 30% ale tale…e ceva nu, in maxim 2 saptamani ai sa uiti de vechiul PC nici nu ai sa mai vrei sa iti amintesti de el cand ai sa vezi cat de simplu se lucreaza pe MAC.
Numai bine