Intrebare pentru electronisti
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Caut un alimentator pt o carcasa de hdd. Am fost pe la Muzica, am fost pe Str. Maica Domnului pe la citeva din magazinele de electronice de acolo, am cautat un pic pe net insa probabil nu prea stiu exact unde sa caut…
E vorba de un alimentator la 12V cu 1,5A (1500mA) cu max. power de 18W…
De fapt ceva pe aproape am gasit: unul la 1200mA insa infiorator de mare si greu. Ideea e ca cel care s-a prajit era micut si f. portabil…

Poate stiti voi sa ma indrumati… sau poate aveti de vinzare de pe la vreun device electronic care s-a stricat…
Multamiri

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Cauta pe all mighty gugl adaptor de hdd (sata,ide) la usb. Vine si cu alimentator pt hdd.
Nu cred ca il poti folosi sa alimentezi carcasa (rack extern presupun) dar il poti folosi pe acela pentru diferite hdd interne montate extern wink

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, The Cranes
Macuser din: 20.03.08

Salut. Poți să încerci și la Vitacom Electronics. În București sunt aici:

Sect. 2, B-dul Ghica Tei Nr. 81
Tel.: 021-2432727;
Fax: 021-2432747;
RDS: 031-4025210, 031-4025213;
Program:
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbată: Inchis
Duminică: Inchis

http://www.Vitacom.ro

Dacă nu găsești la Vitacom, mai sunt câteva magazine pe lângă Vitacom, pe str. Maica Domnului.

Semnătură 

Bugs burner…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
MaC® - 19 Noiembrie 2008 05:57 PM

Caut un alimentator pt o carcasa de hdd. Am fost pe la Muzica, am fost pe Str. Maica Domnului pe la citeva din magazinele de electronice de acolo, am cautat un pic pe net insa probabil nu prea stiu exact unde sa caut…
E vorba de un alimentator la 12V cu 1,5A (1500mA) cu max. power de 18W…
De fapt ceva pe aproape am gasit: unul la 1200mA insa infiorator de mare si greu. Ideea e ca cel care s-a prajit era micut si f. portabil…

Poate stiti voi sa ma indrumati… sau poate aveti de vinzare de pe la vreun device electronic care s-a stricat…
Multamiri

Vezi și pe Academiei, la coloane, la cucoanele alea spre capăt, spre notariatul Schuster.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Alimentator de laptop vechi HP vrei tu ... 12V, 3.5A, mărime medie. Toate le-am dat care le-am avut ... :(

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

@Costi
Multumesc pt link, am specificat insa ca am fost pe Maica Domnului… Ba chiar am intrat si la Vitacom.

Ce ma intriga e ca o carcasa de HDD pe USB si FW400 are nevoie de asa curent mare….
Toate adaptoarele pe care le-am gasit la specificatiile astea sint mari si grele:
http://www.Vitacom.ro/Products/13737/P_SUP_15-HQ/NON-REG-3-6-9-12V-1500MA.html

Cel care s-a busit arata cam asa:
http://www.Vitacom.ro/Products/6135/P_SUP_111-W/Alimentator-stabilizat-WELL-1_5-12V-500mA.html
(numai ca era mult mai usor, asta are aproape 500g)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Chinezismele alea multi-tensiune eu unul NU le-aș lăsa nesupravegeate în priză decât dacă am o asigurare foarte uriașă impotriva incendiilor.
Vezi și la obor - e un “chioșc” cu electronice la parter pe latura cu părculețul din spatele blocurilor care dau spre colentina și au acolo tot felul.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Aici ai fost?
Au alimentatoare de 12V în comutație.

Semnătură