Codecuri video
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.05.08

Am si eu o problema. Acum cateva zile am decis sa descarc si eu filme cu Transmission. Imi tb mai ales desene animate ptr baietelul meu. Bun, zis si facut. Citesc eu toate cele si ajung undeva unde descarc Madagascar2. Dupa ce se descaraca incerc si eu sa-l deschid. Surpriza! Imi apare un mesaj frumos ca este codat cu XVOD. Dai si umbla si cauta codecul, cumpara playerul recomandat etc. NImic. Citesc helpul de la playerul respectiv si descopar ca tb un alt codec care sa-l decodeze. Il iau si pe asta. Se decodeaza. Acum imi apare un mesaj frumos in care imi spune ca fisierul este deblocat si il pot pune pe un cd/dvd. Desi fisierul asta .avi are vreo 48 de min nu apare nimic in afara acestui mesaj. Mai trebuie facut ceva la el sau am luat o mare tzeapa? Ma poate ajuta cineva? Sunt nou in bransa asta a descarcarilor de genul asta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Descarca VLC sau mplayer. Daca nu il vede nici unul din ele, cel mai probabil ai luat o duda.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

L-am descarcat! Nimic. Cred ca am luat toate playerele si codecurile posibile. Este sigur o “duda” cum spui tu. Culmea este ca am mai dat si 10 USD pe un player care ar fi trebuit sa decodeze chestia asta, am primit si factura etc. Degeaba. Ce ma ingrijoreaza este ca am facut ceva cercetari si se pare ca fisierele astea sunt un fel de virus si ca acest XVOD nu prea este un codec ci chiar un virus.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

AOLEU!! Am crezut că ai scris greşit Xvod în loc de Xvid, dar uite aici:

XVOD Codec Warning
XVOD is a fake codec released by one or more individuals that use it to scam people.
These individuals have uploaded several movies on BitTorrent sites that ask you for this xvod codec to be able to watch the movie. When you want to download the codec, they will ask you to pay a certain amount of money.
If you pay and are lucky, you will be able to watch the movie, but most times more errors will show up and finally you will realise that you paid for something that doesn’t work at all!!!
It is strongly advice NOT to pay for the XVOD codec!

http://wiki.answers.com/Q/What_is_an_XVod_decoder

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Din pacate am aflat de “smecherie” de-abia dupa ce am platit. De-asta nu agream eu sa fac download-uri dintr-astea dupa DC++ sau torrent-uri. Dar cand ai un prichindel care consuma desene animate “pe paine” nu prea ai de ales.
In fine, asta este. Acuma tb sa verific calculatorul de la birou de virusi (am Windows pe el). De Mac-ul meu nu-mi fac probleme ca este imun dar Windows-ul….
Culmea este ca iti si spun baietii ca XVOD-ul asta nu functioneaza decat in Windows si sa aiba FrameNetwork2 sau mai sus. Stie cineva o sursa mai de incredere ptr descarcat filme?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Mda… nu sună prea bine ce scrie aici.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
muadib - 19 Noiembrie 2008 10:14 PM

Stie cineva o sursa mai de incredere ptr descarcat filme?

iTunes cu cont de state.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
muadib - 19 Noiembrie 2008 10:14 PM

Din pacate am aflat de “smecherie” de-abia dupa ce am platit. De-asta nu agream eu sa fac download-uri dintr-astea dupa DC++ sau torrent-uri. Dar cand ai un prichindel care consuma desene animate “pe paine” nu prea ai de ales.
In fine, asta este. Acuma tb sa verific calculatorul de la birou de virusi (am Windows pe el). De Mac-ul meu nu-mi fac probleme ca este imun dar Windows-ul….
Culmea este ca iti si spun baietii ca XVOD-ul asta nu functioneaza decat in Windows si sa aiba FrameNetwork2 sau mai sus. Stie cineva o sursa mai de incredere ptr descarcat filme?

recomandarea mea este sa citesti si commenturile celorlalti useri care au luat filmul, de cele mai multe ori sunt edificatoare si la obiect. Din experienta mea, lucrul asta se intampla pe trackerele free, mai ales din afara Romaniei. Din .ro nu am avut probleme, iar din afara am cascat ochii si a fost ok.
Bafta!

De curiozitate: cat ai dat?

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Regulă de ţinut minte: niciun codec audio/video folosit pentru distribuirea muzicii/filmelor piratate nu e pe bani.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

10 USD am platit. Am luat pachetul Premium care avea tot felu de lucruri bune! smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

Va multumesc tuturor pentru mesaje. Cred ca cea mai buna afacere pana la urma este ca am ajuns pe acest forum. Este aproape ireal cat de civilizat si de ajutor este acest forum. Intr-adevar utilizatorii de Mac sunt deosebiti.