Se pare ca la noi nu va ajunge niciodata. In SUA a declansat (si nu exagerez cind spun asta) o adevarata isterie…..
Cum vi se pare?
Poate fi o amenintare la adresa iPhone-ului? Sincer eu ma bucur ca exista concurenti pe masura, asa il stimuleaza pe Jobs si il obliga sa ridice standardele.
dragutel doar…deocamdata n-a aparut telefon care sa ma “departeze” de iphone
ecranul mi se pare mai mare si cred ca si rezolutia e in favoarea Iphonului
Minusuri care le-am vazut fata de iphone pana acuma:
- lipsa posibilitate de instalare de alte aplicatii
- 2GB memorie, se poate merge pana la un card de 8 GB
- lipsa multi touch
cred ca nici WiFi nu are…
Intr-o reclama conteaza cum iti este prezentat produsul, in reclama sunt prezentate doar plusurile, ar fi interesant un clip asemanatator din partea Apple, dar nu cred ca se coboara atat de jos
[ Modificat: 19 Noiembrie 2008 09:26 PM de DoarEuRo ]
arata ca dracu interfata, ecran mai mic, wifi nu are daca nu se lauda, + ca ei compara cu iPhonu normal, dar daca il jailbreakuiesti… asta poate fi cel mult o copie nereusita a iPhone, nu amenintare.
poti sa ne spui de unde stii ca a declansat o isterie in sua?
Aţi văzut pe site-ul ăla clipurile Instinct vs. Iphone 3G? Drăguţe… cu o menţiune: toate avantajele Instinct prezentate acolo pot apărea în orice moment pe iPhone printr-un simplu software update, pus la dispoziţie la momentul potrivit de către Apple.
A fost si o campanie publicitara cu clipuri de TV instinct vs ifon. Toate comentariile erau negative, in cel mai bun caz erau “stiind toate neajunsurile, reclama asta ma face sa-mi doresc un iPhone”.
Pe site parca arata mai bine comparatiile, dar totusi. Diferenta intre marimea ecranului, faptul ca la navigare jumatate de instinct e luat de butoane soft…
Eu nu-s unul care sa ia apararea lui iPhone, dar n-am putut sa nu observ ca la comparatie e vorba mai mult de network features, decit de phone features.
prezentarea mi se pare de prost gust. Parca se adreseaza unei societati juvenile, jucatoare de play-station, in conditiile in care prezentarea de la Play-station e mai serioasa decat asta (sic!)
prezentarea mi se pare de prost gust. Parca se adreseaza unei societati juvenile, jucatoare de play-station, in conditiile in care prezentarea de la Play-station e mai serioasa decat asta (sic!)
Prezentarea se adreseaza societatii americane!!!! Atit, nimic mai mult!! Nici nu s-au gindit la Europa, nici prin cap nu le a trecut si cred ca si putin le pasa lor de Europa. Pt u.s. in schimb este reteta. Vezi razboiul gigantilor Coca-Cola vs Pepsi!!!! Coca cola au aparut primii, ei au dat tonul tot timpul, au venit cu idei invatoare de marketing, dar cu toate astea iata ca Pepsi se bate cu ei de la egal la egal!!!! Si nu ma refer la batrinul continent. Stiu, noi europenii intoteauna am fost elitistii, tot timpul i am pus la colt pe americani, societatea americana este bazata pe consum, e un kitsch absolut etc etc….
e bine ca ei fac o comparatie pentru ca lumea sa cumpere in continuare iphone !
iphone killer nu o sa apara prea curand . . . NU de la samsung, in orice caz
Prezentarea se adreseaza societatii americane!!!! Atit, nimic mai mult!! Nici nu s-au gindit la Europa, nici prin cap nu le a trecut si cred ca si putin le pasa lor de Europa. Pt u.s. in schimb este reteta. Vezi razboiul gigantilor Coca-Cola vs Pepsi!!!! Coca cola au aparut primii, ei au dat tonul tot timpul, au venit cu idei invatoare de marketing, dar cu toate astea iata ca Pepsi se bate cu ei de la egal la egal!!!! Si nu ma refer la batrinul continent. Stiu, noi europenii intoteauna am fost elitistii, tot timpul i am pus la colt pe americani, societatea americana este bazata pe consum, e un kitsch absolut etc etc….
nu trebuie sa faci parte din elita ca sa poti diferentia un kitsch de un lucru teafar. e suficient bunul simt, de care nu ma indoiec ca-l au si americanii.
Eu stiam ca Samsung Instinct e doar un dumbphone cu touchscreen. Nu are un sistem de operare serios, si nici nu cred ca poti instala Android pe el. Deci e depasit deja.
Singurul smartphone multimedia care bate iFonu ar fi Touch HD cu Android instalat.
....si iata cum inca un iphone wannabe afost desfiintat !!!!!! - si pe buna dreptate de altfel.
Silvestru, in mare asa este, ai dreptate, dar eu cred in continuare ca prea repede ne inflacaram…..
whatever…...asta ar trebuii sa fie replica Apple…pe bune….nu prezinta Instinct nici cel mai mic interes pt mine! Si probabil nici pt majoritatea care stiu ca iPhone inseamna o alegere buna si desteteapta kiar daca nu poti sa ii scoti bateria si atunci cand il scapi pe asfalt (mi s-a intamplat) el nu se desface in muuuulte bucati. Tot ce inseamna Apple Product este bine INCHEGAT!
INSTINCT SUCKS! Punct!
Am treaba acum, dar cand ajung acasa o sa imi extind opinia despre cum o sa anihileze Instinct-u telefonul…ahm…pardon…minunatia iPhone
[ Modificat: 21 Noiembrie 2008 02:07 AM de Chucky ]