Primele impresii !
Lucreaza mai rapid.
Region format si tastatura - romania
autocorrect on/off
Safari are casuta de cautare google langa adress bar
La weather scrie corect numele oraselor din Romania
@sorin @Imac: voi aveti telefon oficial de la apple sau cu unlock? ma roade sa fac update-ul, dar am tel luat din state.[/quote
Oficial - dar daca ai facut update de la 2.0 la 2.1 din itunes si nu ti-a blocat telefonul….nu ar trebuii sa-l blocheze nici acum
@sorin @Imac: voi aveti telefon oficial de la apple sau cu unlock? ma roade sa fac update-ul, dar am tel luat din state.
Oficial - dar daca ai facut update de la 2.0 la 2.1 din itunes si nu ti-a blocat telefonul….nu ar trebuii sa-l blocheze nici acum
stiu si eu, dar mi-e cam frica sa ma bazez doar pe asta. din motivul asta m-am gandit mai intai sa astept sa il faca cineva cu unlock, ca nu am chef sa caut telefon de imprumut prin prieteni
Am telefon cu unlock, prima generatie.
Emil, fa update cu incredere!!!!!!
Si da, are autocorrect on/off!!! Plus tot ce s-a mai spus mai sus!
Practic nu mai sunt motive sa faceti jail break!
Primele impresii !
Lucreaza mai rapid.
Region format si tastatura - romania
autocorrect on/off
Safari are casuta de cautare google langa adress bar
La weather scrie corect numele oraselor din Romania
Street view ??? a gasit cineva ?
Aproape corect!
Brăila este scris cu acel “ae” englezesc in loc de “ă”. Oricum, e un pas inainte! Felicitari Apple!
Am gasit si street view ! TARE !
Cauta o adresa (milano sau alt oras din vest) si in stanga pin-ului apare un omulet portocaliu. Click pe el si intra in street view.
ca sa inteleg bine: este ok sa dau update la prima generatie, deblocat cu un custom firmware cu pwnage? pierd ceva din el? aici ma refer la chestiile oficiale…de installer sau cydia oricum nu-mi pasa prea tare. ba chiar acum vreo luna un soft din installer mi-a blocat complet jucaria, de a trebuit sa fac restore la 4 am cand am ajuns acasa…
datele complete: iphone 1st gen, vers actuala soft 2.1 ajuns direct acolo cu pwnage
[ Modificat: 21 Noiembrie 2008 03:46 PM de dexxter ]
Ce versiune de itunes aveti? Eu am 8.0 si zice ca 2.1 este ultima versiune pt. iphone.
Da-i un check for update si o sa-l vada.
Alta chestie noua: apesi pe Home cand esti pe un Home screen, te duce la primul Home screen. De cateva ori am facut asa, sperand ca ma duce la primul screen; misto ca au pus-o.