Fă-i un Alt+Restore cu 2.1 normal, original Apple, după care rulează Pwnage Tool. Cu alte cuvinte, ia-o de la început.
nu mai merge schema, stai linistit.
asa l-am bulit si pe ala vechi al meu ca m-am luat dupa “expertii” de aici.. dar daca stai sa citesti ce se intampla pe net e cam sumbru.
va sfatuiesc sa nu faceti acel update daca aveti 2G, riscati f mult sa aveti o caramida irecuperabila (pana apare pwnage)
noroc cu 3G-ul.. ca nu imi mai bat capul cu porcariile astea de jailbreak (dai un ban dar stii ca face )
un bai am si eu..
am facut update 2.2 (Iphone 2G) si nu merg aplicatiile care le aveam inainte.. intru in ele si iasa automat pe home..
le`o dereglat 2.2`u ? trebuie sa le iau din nou ? sau cum ?
un bai am si eu..
am facut update 2.2 (Iphone 2G) si nu merg aplicatiile care le aveam inainte.. intru in ele si iasa automat pe home..
le`o dereglat 2.2`u ? trebuie sa le iau din nou ? sau cum ?
Îți spun eu ce ai pierdut? Sau îți dai seama singur?
@Apple Shaker Bravo! Ai scăpat, ai grijă în continuare.
Dezamagire mare… Nici urma de push notification. Cred ca Apple se bazeaza pe faptul ca lumea o sa uite ce au promis in iulie. Deci n-o sa avem nici acum un messenger capabil, care sa nu aibe nevoie sa ruleze in foreground.
GPS cu turn by turn sau ceva folositor… nimic. In schimb avem Street View, o chestie misto de aratat prietenilor dar atat.
Updateul la modulul de podcast este exact functionalitatea aplicatiei pe care i-au refuzat-o developerului ala acum cateva luni.
Pacat, speram la MMS, inregistrare video (stiu ca exista cu jailbreak) sau push notification.
A mea e asa: iPhone original, activat cu pwnage la 2.1. Azi i-am dat update la 2.2 din iTunes. N-a vrut: a zis ca am un SIM incompatibil, bla-bla. Din nou cu pwnage, cu activare, la 2.1, apoi din iTunes update la 2.2. A mers brici. E mult mai vioi.
Dar cred ca trebuie s-o iau de la inceput, ca nu am pus Cydia si fata mea vrea sunetele ei de SMS si alarma.
altero,te rog poti sa urci undeva firmware-ul facut cu care ti-a mers?nu am imagine 2.1 care sa mearga.fara sau cu cydia,cum vrei tu.eu nu le vreau dar nu ma deranjeaza,macar sa-mi mearga:(
Pai ce firmware vrei? Ala de 200-si-ceva de megi? Am facut cum spune la HackTheiPhone. Cu mentiunea ca i-am spus din nou sa-l activeze (intrebarea aia cu “daca ai logo ananas; daca nu esti sigur, apasa Nu”; am apasat Nu).
cat pe ce era sa ma apuc si eu mai devreme cand am ajuns acasa. noroc ca astazi am adus acasa si un sony bravia si am fost ocupat sa-l leg la proaspatul achizitionat mac mini
la ce chestii contradictorii vad ca experimenteaza macuserii, cred ca am sa mai astept un pic.