6 din 10
6
Firmware 2.2
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

k….totusi am impresia ca problemele apar atunci cand folosesti programe din Cydia care skimba felul in care iti merge iPhone-ul….gen setari de limbaj, de region format care inca nu erau in 2.1 oficial….ca aplicatiile gen jocuri nu cred ca afecteaza asa rau telefonul!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
Rank
Newbie
Din: Bistrita
Macuser din: 13.11.08

super ok update’ul… mai ales autocorect’ul….:d si direct google search in safari :d….inca nu am avut nicio problemz….si…mi se pare ca se misca mai bine…:) faceti update cu incredere! va salut !:)

Semnătură 

owner of: MacBook Pro > Intel Core 2 Duo 2.4GHz, 2 GB DDR2 667MHz, 160 GB 5400 RPM SATA [ Mac OS X 10.5 Leopard, ]
          iMac > 2.66GHz Intel Core 2 Duo, 20-inch [ 1680x1050 ],2GB 800MHz DDR2, 320GB Serial ATA [ Mac OS X 10.5 Leopard, iLife’08 ]
          iPhone 3G > 8 GB….OS 2.2 no jailbreak smile
          iPod nano 2nd gen > 4 GB
          Acer TravelMate 5310 > Intel Core 2 Duo 2.33 GHz, 2 GB DDR2, 120 GB SATA

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Pt cei care vor sa faca downgrade de la 2.2 la 2.1 (mai ales cei cu x-sim sau turbo sim).: http://www.megaleecher.net/Downgrading_iPhone

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Eu am gasit deja un bug la 2.2. Call waiting-ul dupa ce il setez pe ON si ies in home, daca merg din nou sa vad daca este activ imi arata ca este OFF. Si inca ceva… parca semnalul fluctueaza asa rau ca inainte de 2.1

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07
EMacsi - 22 Noiembrie 2008 06:40 PM

Pt cei care vor sa faca downgrade de la 2.2 la 2.1 (mai ales cei cu x-sim sau turbo sim).: http://www.megaleecher.net/Downgrading_iPhone

Nu sunt sigur ca merge pt iPhone 3G.

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Eu cred ca in conditiile in care acum exista posibilitatea de a obtine in mod legal aplicatii verificate din App Store - multe dintre acestea gratis - jailbreakul nu se mai justifica. Aplicatiile necertificate nu sunt intotdeauna pe masura asteptarilor si pot cauza multe probleme. Pana la urma Apple stie mai bine care sunt aplicatiile cele mai potrivite acestei configuratii. Printre aplicatiile legale si gratuite din App Store va recomand:

- iTalk (reportofon de mare clasa, 100% gratuit);
- eBay Mobile (licitezi, cumperi si vinzi orice, oricand si de oriunde);
- PayPal (primesti sau trimiti bani oriunde si de oriunde, in toate valutele);
- Yahoo! oneConnect (Yahoo! Messenger pe mobil si chiar mai mult decat atat);
- Google Earth (no comment, e practic exact ca versiunile pentru PC sau Mac);
- Google Mobile (ultima versiune permite cautarea vocala, cu conditia sa stii ceva Inglis);
- Wikipanion (ariticolele Wikipedia n-au fost niciodata atat de simplu de cautat si citit);
- Translator (traduci ce vrei, din si in orice limba cat de cat cunoscuta, printre care si romana);
- Shazam (auzi o melodie oarecare in autobuz si vrei sa afli repede cine ce canta - fara sa cauti versurile pe google - nimic mai simplu);

Din categoria free fun apps & games, recomand Lightsaber, MiniPiano, Coin Flip, Free Touch Hockey, Free Checkers, FourFree si Fifteen.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

a aparut pwnage si quickpwn pentru firmware 2.2!

ce draguuut!
pana la urma am reusit sa fac caramida de 2g, si acum ma bag la un 2.2 cu ea.. sa vedem ce stie smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
AppleGeek - 22 Noiembrie 2008 10:52 PM

Eu cred ca in conditiile in care acum exista posibilitatea de a obtine in mod legal aplicatii verificate din App Store - multe dintre acestea gratis - jailbreakul nu se mai justifica. Aplicatiile necertificate nu sunt intotdeauna pe masura asteptarilor si pot cauza multe probleme.

Appstore n-o sa-mi dea nici pe bani o lanterna cu maximum de luminozitate. Eu vreau, am bani (1-2 euro) dar Apple nu vrea. Pentru ca zice ca o sa-mi sleiesc telefonul de baterie in cele 10-15 secunde cat ma duc sa-i pun o suzeta celei mici si in care nu vreau sa-mi rup picioarele. Fie si numai pentru Flashlite si tot merita jailbreak.

Nici o aplicatie de pe Appstore nu este certificata de Apple, cred ca te-ai incurcat si confunzi cu driverele Windows certificate de M$.
Cat despre FUD-ul cu necertificate deci pot cauza probleme, deci bad bad bad… cred ca dor iti place sa te citesti… mai ales cu cuvinte mari. BUHUHU!!! Fugiti ca o sa va bata mar aplicatiile din telefon!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07
Stefanel - 22 Noiembrie 2008 06:56 PM

Eu am gasit deja un bug la 2.2. Call waiting-ul dupa ce il setez pe ON si ies in home, daca merg din nou sa vad daca este activ imi arata ca este OFF. Si inca ceva… parca semnalul fluctueaza asa rau ca inainte de 2.1

Oho, asta e de cand stiu eu iPhone-ul. N-ai ce-i face, daca vrei sa-l activezi foloseste codurile GSM.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
Stefanel - 22 Noiembrie 2008 06:56 PM

Cu semnalul ai dreptate,cu call waiting daca esti pe orange formeaza *#43# apoi daca tot nu merge suna la ei,fratele meu a avut la fel o problema,e de la orange

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08

Am facut si eu restore la 2.2 pe iPhone clasicc si apoi QuickPwn 2.2. Pana acum toate bune.

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Eu am iPhone 3G cu Turbo SIM si din cate vad nu am nicio sansa sa fac update fara sa devina nefolosibil. Problema e ca nu stiu ce sa fac, daca iau un nou Turbo SIM compatibil cu baseband-ul 2.2 (cand o sa apara) s-ar putea ca la 2.3 sau 2.4 sau 3.0 sa fie aceeasi situatie.

Regret sincer ca l-am luat de la Orange dar asta e… cand te grabesti.

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
gorrocs - 23 Noiembrie 2008 11:10 PM

Eu am iPhone 3G cu Turbo SIM si din cate vad nu am nicio sansa sa fac update fara sa devina nefolosibil. Problema e ca nu stiu ce sa fac, daca iau un nou Turbo SIM compatibil cu baseband-ul 2.2 (cand o sa apara) s-ar putea ca la 2.3 sau 2.4 sau 3.0 sa fie aceeasi situatie.

Il poti debloca 360ron la orange

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Salut! Am trecut si eu la 2.2 si sunt foarte incantat de faza cu dezactivarea auto-corectiei si formatul regiunii. Voi incerca sa vad daca remarc vreo imbunatatire la semnal si in functionarea tel cotidiana si revin cu observatii. Numai bine! wink

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 16.08.07
bobocbbb - 24 Noiembrie 2008 12:22 AM
gorrocs - 23 Noiembrie 2008 11:10 PM

Il poti debloca 360ron la orange

sti sigur chestia asta ca eu am intrebat si mi-au zis ca nu exista asa ceva, bine , asta se intampla acum 2 luni

Semnătură 

Iphone 3G 8Gb cu Turbosim pe Vodafone

6 din 10
6