k….totusi am impresia ca problemele apar atunci cand folosesti programe din Cydia care skimba felul in care iti merge iPhone-ul….gen setari de limbaj, de region format care inca nu erau in 2.1 oficial….ca aplicatiile gen jocuri nu cred ca afecteaza asa rau telefonul!
super ok update’ul… mai ales autocorect’ul….:d si direct google search in safari :d….inca nu am avut nicio problemz….si…mi se pare ca se misca mai bine…:) faceti update cu incredere! va salut !:)
Eu am gasit deja un bug la 2.2. Call waiting-ul dupa ce il setez pe ON si ies in home, daca merg din nou sa vad daca este activ imi arata ca este OFF. Si inca ceva… parca semnalul fluctueaza asa rau ca inainte de 2.1
Eu cred ca in conditiile in care acum exista posibilitatea de a obtine in mod legal aplicatii verificate din App Store - multe dintre acestea gratis - jailbreakul nu se mai justifica. Aplicatiile necertificate nu sunt intotdeauna pe masura asteptarilor si pot cauza multe probleme. Pana la urma Apple stie mai bine care sunt aplicatiile cele mai potrivite acestei configuratii. Printre aplicatiile legale si gratuite din App Store va recomand:
- iTalk (reportofon de mare clasa, 100% gratuit);
- eBay Mobile (licitezi, cumperi si vinzi orice, oricand si de oriunde);
- PayPal (primesti sau trimiti bani oriunde si de oriunde, in toate valutele);
- Yahoo! oneConnect (Yahoo! Messenger pe mobil si chiar mai mult decat atat);
- Google Earth (no comment, e practic exact ca versiunile pentru PC sau Mac);
- Google Mobile (ultima versiune permite cautarea vocala, cu conditia sa stii ceva Inglis);
- Wikipanion (ariticolele Wikipedia n-au fost niciodata atat de simplu de cautat si citit);
- Translator (traduci ce vrei, din si in orice limba cat de cat cunoscuta, printre care si romana);
- Shazam (auzi o melodie oarecare in autobuz si vrei sa afli repede cine ce canta - fara sa cauti versurile pe google - nimic mai simplu);
Din categoria free fun apps & games, recomand Lightsaber, MiniPiano, Coin Flip, Free Touch Hockey, Free Checkers, FourFree si Fifteen.
Eu cred ca in conditiile in care acum exista posibilitatea de a obtine in mod legal aplicatii verificate din App Store - multe dintre acestea gratis - jailbreakul nu se mai justifica. Aplicatiile necertificate nu sunt intotdeauna pe masura asteptarilor si pot cauza multe probleme.
Appstore n-o sa-mi dea nici pe bani o lanterna cu maximum de luminozitate. Eu vreau, am bani (1-2 euro) dar Apple nu vrea. Pentru ca zice ca o sa-mi sleiesc telefonul de baterie in cele 10-15 secunde cat ma duc sa-i pun o suzeta celei mici si in care nu vreau sa-mi rup picioarele. Fie si numai pentru Flashlite si tot merita jailbreak.
Nici o aplicatie de pe Appstore nu este certificata de Apple, cred ca te-ai incurcat si confunzi cu driverele Windows certificate de M$.
Cat despre FUD-ul cu necertificate deci pot cauza probleme, deci bad bad bad… cred ca dor iti place sa te citesti… mai ales cu cuvinte mari. BUHUHU!!! Fugiti ca o sa va bata mar aplicatiile din telefon!
Eu am gasit deja un bug la 2.2. Call waiting-ul dupa ce il setez pe ON si ies in home, daca merg din nou sa vad daca este activ imi arata ca este OFF. Si inca ceva… parca semnalul fluctueaza asa rau ca inainte de 2.1
Oho, asta e de cand stiu eu iPhone-ul. N-ai ce-i face, daca vrei sa-l activezi foloseste codurile GSM.
Cu semnalul ai dreptate,cu call waiting daca esti pe orange formeaza *#43# apoi daca tot nu merge suna la ei,fratele meu a avut la fel o problema,e de la orange
Eu am iPhone 3G cu Turbo SIM si din cate vad nu am nicio sansa sa fac update fara sa devina nefolosibil. Problema e ca nu stiu ce sa fac, daca iau un nou Turbo SIM compatibil cu baseband-ul 2.2 (cand o sa apara) s-ar putea ca la 2.3 sau 2.4 sau 3.0 sa fie aceeasi situatie.
Regret sincer ca l-am luat de la Orange dar asta e… cand te grabesti.
Eu am iPhone 3G cu Turbo SIM si din cate vad nu am nicio sansa sa fac update fara sa devina nefolosibil. Problema e ca nu stiu ce sa fac, daca iau un nou Turbo SIM compatibil cu baseband-ul 2.2 (cand o sa apara) s-ar putea ca la 2.3 sau 2.4 sau 3.0 sa fie aceeasi situatie.
Salut! Am trecut si eu la 2.2 si sunt foarte incantat de faza cu dezactivarea auto-corectiei si formatul regiunii. Voi incerca sa vad daca remarc vreo imbunatatire la semnal si in functionarea tel cotidiana si revin cu observatii. Numai bine!
Il poti debloca 360ron la orange
sti sigur chestia asta ca eu am intrebat si mi-au zis ca nu exista asa ceva, bine , asta se intampla acum 2 luni