da,am vrut sa il deblochez eu dar l am luat la abonament si au zis ca dupa ce se termina perioada de contract se poate,informatie de la serviciu clienti nu de la orange shop unde iti spun zilnic ceva diferit,eu am fost nevoit sa il iau la 18 mil cu ab pt ca nu se vindea cu prepay…dupa o sapt se vindea…
da,am vrut sa il deblochez eu dar l am luat la abonament si au zis ca dupa ce se termina perioada de contract se poate,informatie de la serviciu clienti nu de la orange shop unde iti spun zilnic ceva diferit,eu am fost nevoit sa il iau la 18 mil cu ab pt ca nu se vindea cu prepay…dupa o sapt se vindea…
Dacă te ajută... îţi poţi rezilia contractul plătind contravaloarea lunilor de abonamet rămase + TVA.
Astfel esti eligibil pentru decodare, bineinteles platesti si taxa de 360 de lei.
Dacă te ajută... îţi poţi rezilia contractul plătind contravaloarea lunilor de abonamet rămase + TVA.
Astfel esti eligibil pentru decodare, bineinteles platesti si taxa de 360 de lei.
deocamdata raman pe orange si nu il mai deblochez pt alta retea,ce am vrut sa spun e ca se poate cu siguranta pt ca mi-au confirmat cei de la relatii cu clientii,mi-au spus conditiile,deci se poate.
Nu ştiu dacă i se datorează lui 2.2, dar azi dimineaţă (pe când plimbam căţelul fetiţei), am reuşit să folosesc wi-fi-ul de pe iPhone. Asta în condiţiile în care locuiesc la etajul 4 şi eram cam la 40 m de scara blocului… până acum nu reuşeam
Nu ştiu dacă i se datorează lui 2.2, dar azi dimineaţă (pe când plimbam căţelul fetiţei), am reuşit să folosesc wi-fi-ul de pe iPhone. Asta în condiţiile în care locuiesc la etajul 4 şi eram cam la 40 m de scara blocului… până acum nu reuşeam
Neah… Nu mai sunt frunze in copaci, semnalul ajunge atunci mai departe :p
OK, dar ca sa revenim la topic, a facut cineva pana acum update, quickpwn sau pwnage si apoi sa-i mearga unele programe cu mobileinstaller pe iPhone G2?
am si eu o intrebare pt cei care aveti jailbreak,nu va crapa safari cam des?si ma rog,nu sunt probleme?
am avut si eu jailbreak 2.1 dar dupa 2.2 l-am lasat normal si nu mi-a crapat niciodata safari,parca imi merge mult mai bine,mai repede.
Eu am iPhone 2G si am pus 2.2 cu pwnage si nu imi merge cydia deloc. Nu se deschide de nici o culoare. Am incercat de 3 ori pina acum. De fiecare data am dat build din nou la IPSW