Sistem de sonorizare pentru mai multe camere
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Bună să vă fie inima, stimabililor.

Dilema mea e următoarea: e nevoie de dotarea unei locații cu mai multe încăperi (clinică medicală) cu un sistem audio. Practic, e nevoie de sunet (deci de difuzoare) în toate camerele (4 la număr), 1-2 difuzoare per cameră; calitatea sunetului e importantă totuși, dar nu e nevoie de difuzoare foarte puternice - muzica va fi în surdină iar genurile vor fi muzică clasică și ambientală. Muzica să se poată pune de pe un calculator obișnuit. Cum se poate realiza așa ceva (sau unde găsesc așa ceva de-a gata)? Sistem de PC 7.1 nu merge, sateliții au doar medii (în cel mai bun caz și înalte), fără bas… Nu mă pricep iar Google wasn’t my friend this time…

Mulțumesc anticipat pentru ajutor.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Păi poți să pui în în fiecare cameră cîte 1-2 difuzoare dedicate (nu trebuie să spargi un sistem in bucăți), difuzoare legate la sursa centrală, legată la rândul ei la comp. Soluții de genul ăsta găsești cam la toți, încercă la distribuitorii români de Denon, Bose, Harmann, Yamaha…

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok, mai precis ce anume trebuie să cumpăr? Difuzoare și un amplificator? Atât?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Da, atât. Un amplificator cu destule ieșiri pentru câte boxe te hotărăști să pui, sau cu un spliter separat.

Dacă dai o fugă si pe la Domo sau Altex, s-ar putea să găsești (depinde și de ce mai au prin stoc) niște amplificatoare f bune (Harmann și Yamaha am văzut eu ) deasemenea am văzut și boxe de bună calitate.

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok, mulțumesc pentru ajutor și răspunsurile rapide!

Semnătură 

The Day Is My Enemy