Aplicatii luate din doua iTunes Store-uri: nu se impaca
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Voi cum faceti? Banuiesc ca mai toti avem cont si pe iTunes Ro si pe US, sau alt store nehandicapat.
Problema e ca daca iau o app de pe US si apoi sincronizez, nu mai pot cumpara de pe ifon din store-ul Ro, ca a ramas pe contul US. Dar cea mai mare problema e ca daca ramane ifonul pe store-ul Ro, nu mai merg app-urile luate de pe US. Care app-uri nu se gasesc si pe Ro, cum ar fi Shazam sau Google Earth. Ceea ce sucheaza!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

In ce sens nu mai merg? Nu le poti deschide? Eu le deschid fara probleme (Shazam se pare ca nu merge). Singurul inconvenient este ca nu mai apar update-urile lor atata timp cat nu esti in App Store-ul lor.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Adica nu se deschid. Apas pe ele, ar vrea sa se deschida, apoi ma intoarce in Home screen.

Dar uite ca acum merge Shazam. O fi de la 2.2? Sa vedem.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Nush care e problema ta, eu nu am nici una. Am cont pe ambele AppStore RO si US….aplicatii instalate din ambele….si toate merg. Imi vede kiar si updaturile indiferent pe ce magazin sunt, numai ca daca nu am sincronizat ultima oara cu magazinu de pe care a gasit update tre sa ajung acasa sa pot lua update-ul respectiv. In rest nimik….merge prea bine!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
altero - 21 Noiembrie 2008 04:04 PM

Voi cum faceti? Banuiesc ca mai toti avem cont si pe iTunes Ro si pe US, sau alt store nehandicapat.
Problema e ca daca iau o app de pe US si apoi sincronizez, nu mai pot cumpara de pe ifon din store-ul Ro, ca a ramas pe contul US. Dar cea mai mare problema e ca daca ramane ifonul pe store-ul Ro, nu mai merg app-urile luate de pe US. Care app-uri nu se gasesc si pe Ro, cum ar fi Shazam sau Google Earth. Ceea ce sucheaza!

Trebuie să “Sync” cu iTunes logat de pe contul pe care-l vrei în iPhone. Eu dacă iau ceva din Pt, mai fac un sync logat pe contul din US. Confirm și ce zice Chucky, recunoaște update-uri, indiferent pe ce cont ești, doar că nu le descarcă.

[ Modificat: 21 Noiembrie 2008 09:03 PM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

OK, deci e “feature”, nu “bug” smile.

Treaba e ca muzica o am pe Macul mare si banuiesc ca acolo era logat pe iTunesu’ american. Mama lor de granite si limitari!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

asa am si eu si pe us si pe ro,la update-uri le fac direct in itunes update-urile la toate si dau sync la aplicatii cu update-urile gata facute.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

am 2 conturi si nu se impaca intre ele. Daca am luat o aplicatie din celalalt cont, gata! Pa! Nu mai pot sa fac update pana nu sterg acea aplicatie

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Nu trebuie sa o stergi ca sa faci update . Treabuie doar sa te loghezi in itunes in contul de unde a fost luata acea aplicatie , apoi faci update , dupa care te loghezi iarasi in celalt cont si faci un sync cu iphone-ul in itunes si gata . Cel putin asa functioneaza la mine cu doua conturi SUA si Romania .

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Asa si eu,am precizat si mai sus ca se pot face direct in itunes

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein