@AppleGeek mersi dar nu sunt intersat, e un telefon , oricum il dau de pamant de “n” ori si oricum se zgarie etc… Nu am avut husa la telefon niciodata.
Probabil, dar stiu ca sunt multi utilizatori care sunt foarte atenti cu telefonul si vor sa-l pastreze absolut intact; si eu am obsesia asta, alminteri n-as fi fost atat de preocupat de skinuri. Celelalte telefoane nu prea necesita asa ceva, N95 de exemplu e facut dintr-un plastic mat, mai putin susceptibil sa se zgarie.
[ Modificat: 24 Noiembrie 2008 12:02 AM de AppleGenius ]
@AppleGeek mersi dar nu sunt intersat, e un telefon , oricum il dau de pamant de “n” ori si oricum se zgarie etc… Nu am avut husa la telefon niciodata.
Nici eu nu am și nici n-o să folosesc vreodată huse. Pentru ce? ca să mă aleg peste doi-trei ani cu un telefon perfect din punct de vedere estetic dar depășit? Ce folos aș avea dacă mi-ar fi plin sertarul de Nokii 6210 noi nouțe?
Apple Geek,dar in italia e disponibil?eu nu stau in romania:d
as vrea sa-mi iau 3g dar nu am incredere mare in ce se vinde pe ebay,cumparaturile cu cartofi le fac de la alimentara nu vreau sa primesc in loc de ifon cartofi.
o sa deschid un anunt pe aria de schimburi,poate gasesc pe cineva cu un 3g care vrea un 2g frumusel
Eu de ex. nu am folosit husa la nici un telefon, daar la iPhone mi-am luat o..carcasa din piele neagra, de fapt un fel de toc in care il tin.
Arata cam asa : http://www.gsmnet.ro/huse-piele/husa-piele-apple-iphone—4532
Arata mult mai bine, si are si un..snur cu ajutorul caruia il scoti din husa, dar nu am gasit poza mai apropiata.
Pe site-ul lor e o lista cu tarile unde exista distriuitori si se pare ca exista unul si in Italia, la Milano (http://www.istuff.it/). Dar poti sa comanzi si prin internet direct de la producator. Cat despre eBay, eu am cumparat sute de prosuse si teapa am luat o singura data, cand am comandat un Memory Stick de 16 GB din China, pentru incredibilul pret de 18 dolari, shipping inclus, care nu a functionat. As fi putut sa fac valuri si sa-mi recapat banii de la eBay, urmand sa dea ei in judecata pe vanzatorul fraudulos, dar suma era prea mica si am lasat-o balta. Cumparatorii pot da feedback-uri vanzatorilor, pozitive, negative si neutre, in functie de calitatea produsului, costurile sau timpul de shipping, etc. Daca iti alegi un vanzator din America sau vestul Europei cu feedback pozitiv peste 99%, poti fi sigur ca totul va merge perfect. Cele mai multe produse le-am comandat din Statele Unite, pentru ca sunt mult mai ieftine decat in orice tara din Europa, chiar si cu transport cu tot. Electronicele costa cu cel putin 100 de dolari mai putin, ca sa nu mai vorbesc de haine, carti, si asa mai departe. Blugii Kalvin Klein originali costa 30 de dolari, adidasii Nike care aici sunt la 200 de dolari acolo sunt sub 100. Chiar si rezervele de Gillette Fusion Power sunt aproape de doua ori mai ieftine, am luat 16 la 100 RON (aici 8 rezerve costa 85 RON). Si astea sunt doar cateva exemple.
apropos de fisuri.. la o studiere mai amanuntita, se poate observa la mine langa mufa de casti (intre mufa si acel inel cromat care inconjoara ecranul) ca fata neagra tinde sa faca valuri, care la un moment dat daca va fi scapat pe jos, zic eu va ceda si va aparea o ruptura..
Dacă tot e deschis subiectul ăsta, profit să întreb:
i s-a întâmplat cuiva, ca la iPhone 3G să fie un mic, mic spaţiu intre ecran şi carcasă? pe unde se vede lumină din interiorul telefonului?
Este aproape insesizabil, îmi dau seama doar când e foarte întuneric şi mă uit atent şi ghidat (din moment ce ştiu de “defect”).
la 2g-ul meu nu-i nici un spatiu,la un ipod touch am vazut acel spatiu dar lumina nu se vedea
eu mi-am scapat din greseala pt prima data 2g-ul pe gresie. a cazut fix in cap, langa mufa jack. mi-a stat inima…nu are absolut nimic, cu exceptia unei mici tesituri langa degajarea de mufa jack. pe langa locul in cauza, daca esti paranoic si te uiti f atent, se vede niscai lumina…nici pomeneala de display spart sau ceva (spre deosebire de un amic care avea noul 3g intre picioare pe scaunul soferului si al carui display s-a facut terci cand s-a dat jos, uitand de tel).
Dacă tot e deschis subiectul ăsta, profit să întreb:
i s-a întâmplat cuiva, ca la iPhone 3G să fie un mic, mic spaţiu intre ecran şi carcasă? pe unde se vede lumină din interiorul telefonului?
Este aproape insesizabil, îmi dau seama doar când e foarte întuneric şi mă uit atent şi ghidat (din moment ce ştiu de “defect”).