2 din 3
2
iPhone 3G la liber in Romania
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
tomusel - 26 Noiembrie 2008 12:32 AM

si totusi, eu nu m-am lamurit.
am vazut si eu iphone la liber la carrefour sibiu, la un pret pe care nu il discut.
ce vreau sa va intreb este: care e faza? daca mi-l iau si fac la un moment dat software update am sanse sa se blocheze naibii si sa am bai? sau ma bucur de aceleasi drepturi si facilitati ca si daca l-as fi luat de la orange? eu sunt pe vodafone si nu ma prea tenteaza sa schimb reteaua… nu vreau sa ma complic cu tot felul de simuri si de smecherii. imi place simplitatea si vreau sa stiu ca pot sa fac update de soft.
multam.

O dată ce e deblocat din fabrică, nu se mai blochează în veci. Merge pe orice rețea.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

deci ar fi „safe”... ma bucura chestia asta, daca il pot folosi pe vodafone si pot face update fara smecherii murdare la care nu ma pricep si fara simuri jucause.
dar atunci cum ramane cu orange care este unic importator oficial blablabla?!

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Moderator

Orange o să fie sănătos, în continuare. Dacă tu găsești să cumperi un terminal GSM din altă parte, aia e strict treaba ta. Singura problemă ar fi să găsești un pachet de servicii vodafone care să te satisfacă și să nu te jupoaie de bani. Dar asta găsești pe aici pe forum. Succese!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

deci impresia mea era ca iphonurile astea din carrefour sunt suspecte, daca nu chiar furaciuni din vest, care merg in orice retea dar nu poti sa faci nici un update de soft. vestea ma bucura si mi se pare o chestie civilizata, desi cam scumpa. pe mine nu ma prea intereseaza serviciile orange si 3g-ul lor, pentru ca la cat de multe hotspoturi wifi sunt in jurul meu, e cam in plus.
erau unii pe-aici care ziceau ca numai in italia se poate cumpara iphone la liber etc. se vede treaba ca s-a mai schimbat situatia.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Este imposibil ca un magazin asa mare ca Carrefour (mai ales din Franta..nu Romania, si nu neaaparat ca e Carrefour, dar ca e asa la “suprafata”, “la vedere”, sesizabil) sa bage pe piata un produs ilegal….e ca si cand la legume de maine gasesti Marijuana si nu zice nimeni nimik, ca e legala in Olanda…...singurul lucru care nu l-am facut este testul pe aparat cu un Sim diferit…nu unu de la Orange….sa vad eu cu ockii mei….dar zilele astea ma mai duc pe acolo si o sa ii rog sa ma convinga. Si daca e asa :D…..incep sa strang bani….ca nu mai am rabdare pana apare la Voda….daca o sa apara…parca asta era ultimu “zvon”.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

na dupa ce te duci la ei da un semn aici si zi-ne si noua cum merge pe voda. da-i si un update:D

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
Chucky - 26 Noiembrie 2008 08:27 AM

Este imposibil ca un magazin asa mare ca Carrefour (mai ales din Franta..nu Romania, si nu neaaparat ca e Carrefour, dar ca e asa la “suprafata”, “la vedere”, sesizabil) sa bage pe piata un produs ilegal….e ca si cand la legume de maine gasesti Marijuana si nu zice nimeni nimik, ca e legala in Olanda…...singurul lucru care nu l-am facut este testul pe aparat cu un Sim diferit…nu unu de la Orange….sa vad eu cu ockii mei….dar zilele astea ma mai duc pe acolo si o sa ii rog sa ma convinga. Si daca e asa :D…..incep sa strang bani….ca nu mai am rabdare pana apare la Voda….daca o sa apara…parca asta era ultimu “zvon”.

nu ne lasa in suspans…ai fost?

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Maine ma duc…azi sunt toata ziua la munca…e meciu cu CFR si sunt in domeniu…deci ocupat pana diseara!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Chucky - 26 Noiembrie 2008 08:27 AM

Este imposibil ca un magazin asa mare ca Carrefour (mai ales din Franta..nu Romania, si nu neaaparat ca e Carrefour, dar ca e asa la “suprafata”, “la vedere”, sesizabil) sa bage pe piata un produs ilegal….

Dacă îmi aduc eu bine aminte, a fost un mic “scandal” atunci când Carrefour comercializa iPhone de prima generaţie la vedere; asta în condiţiile în care iPhone-ul de primă generaţie nu era lansat în RO, niciun operator din România nu avea dreptul să comercializeze iPhone, (http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/10868/)
ba chiar cei de la IRIS avertizau (cumpărătorii) şi reclamau (la ANPC) comercializarea frauduloasă a produsului.

iPhone 3G ce se comercializează la Carrefour se pare că este cel deblocat din fabrică; dar asta nu împiedică companiile ce activează în România să-şi modifice tradiţia adaptandu-se la piaţa de desfacere. Asta înseamnă că, dacă legea nu e aspră, ei vor juca mai puţin onest pentru a câştiga profit.

[ Modificat: 26 Noiembrie 2008 06:15 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

@ Chucky
nai ai fost la carrefour, dude?

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Putin offtopic, dar sper sa fiu iertat:
mi-am cumparat de pe un site de licitatii românesc, un iPhone 3G, la liber de la mama lui, adus din Italia.
A venit cu soft 2.0.1, update-ul si toate cele au mers fara nici un fel de probleme, telefonul s-a inregistrat direct in 3g dupa ce i-am introdus cele necesare.
Precizez ca sunt abonat Vodafone.
Deci probabil ca si cele care se vind in carrefour functioneaza la fel, probabil sint aduse din Franta, libere de contract, nu prea vad alta posibilitate.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am fost plecat din Bucuresti..serviciu! Anyway nush cand draq apuc sa ma duc (lucrez in TV deci la mine timpul liber e ceva…aprox inexistent). Cand apuc si fac testu va anuntz! Daca apuca altu inaintea mea sa posteze. Crek miercurea asta…ca ma duc la film smile. Bft all!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Ieri ma plimbam prin Baneasa la mall, am intrat si prin carrefour-feeria, si cand imi sar ochii din cap si vad exact ASA:
iPhone 3G DECODAT DE VANZARE! Am zis, IA SA VAD gulp
Am ramas socat, i-am luat la intrebari pe baietii de acolo si totul e OK, service asigura garantie tot.  gulp
Si ca sa fie tacamul complet, abia mancasem si eu si era sa dau pe afara cand am vazut pretul.
3000 RON adica 30 milioane ! Oare oamenii aia nu gandesc? sunt tampiti?
Sau, oare, cine o fi atat de idiot incat sa plateasca 3000 RON pe un iPhone? (scuze daca jignesc pe cineva)

O veste buna, pot sa zic, este pentru aceia care sunt abonati la Vodafone si-si doresc foarte tare acest telefon !
“Ghereta” unde se comercializeaza aceasta prostie, este vis-a-vis de magazinul Bam-boo.
Succes !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Moderator

S-a unit cu asta, e același subiect.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05
virus_luci - 08 Decembrie 2008 07:00 PM

Ieri ma plimbam prin Baneasa la mall, am intrat si prin carrefour-feeria, si cand imi sar ochii din cap si vad exact ASA:
iPhone 3G DECODAT DE VANZARE! Am zis, IA SA VAD gulp
Am ramas socat, i-am luat la intrebari pe baietii de acolo si totul e OK, service asigura garantie tot.  gulp
Si ca sa fie tacamul complet, abia mancasem si eu si era sa dau pe afara cand am vazut pretul.
3000 RON adica 30 milioane ! Oare oamenii aia nu gandesc? sunt tampiti?
Sau, oare, cine o fi atat de idiot incat sa plateasca 3000 RON pe un iPhone? (scuze daca jignesc pe cineva)

O veste buna, pot sa zic, este pentru aceia care sunt abonati la Vodafone si-si doresc foarte tare acest telefon !
“Ghereta” unde se comercializeaza aceasta prostie, este vis-a-vis de magazinul Bam-boo.
Succes !

Service/garantie unde e asigurat ? Iti mai amintesti ? Sau daca mai ai drum pe acolo, poate intrebi..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

2 din 3
2