3 din 3
3
iPhone 3G la liber in Romania
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

scuze dar nu am vazut ca deja se discutase !
eu ma duc destul de des prin baneasa ca stau prin zona, cand o sa ma duc zilele astea chiar o sa intreb !
nu am vrut sa intru asa in detalii pentru ca nu eram interesat de achizitionarea acestuia (la pretul ala, NICIODATA), doar ca eram curios !
revin cu detalii !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

dudes, mie nu mi se pare chiar asa de scump. cred ca e chiar mai ieftin decat daca aduni contravaloarea abonamentului de la orange si pretul iphone-ului. ideea este ca e tentant pentru cei care nu sunt pe orange si care nu vor/nu pot/nu au chef sa se porteze.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
tomusel - 08 Decembrie 2008 09:02 PM

dudes, mie nu mi se pare chiar asa de scump. cred ca e chiar mai ieftin decat daca aduni contravaloarea abonamentului de la orange si pretul iphone-ului. ideea este ca e tentant pentru cei care nu sunt pe orange si care nu vor/nu pot/nu au chef sa se porteze.

Eu zic că e foarte scump!
Asta în condiţiile în care un iPhone de 8Gb pe PrePay în Italia e 499 euro şi în Anglia e 349 Lire (400 euro)

În Italia, din câte ştiu, funcţionează în orice reţea dar în Anglia eşti obligat să rămâi pe O2.

Chiar şi aşa…. ce ţară cu pretenţii e România să ceară aprox. 780 euro sau 680 lire pe un iPhone 3G de 8 Gb question  excaim

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

dude !!!? tu gandesti logic ? 3000 RON un telefon la liber ?
cu 1000 eur cat te duce la orange, mai si vorbesti de abonamentul ala, mai stai si pe net, etc… !
poate tu nu realizezi in ce tara traim si pe ce loc suntem in “TOP-ul” salariilor europene LOL
daca tu iti permiti este partea a-2-a, dar ca tine sunt 1%, si daca pentru tine nu e scump, go and buy it !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08
virus_luci - 08 Decembrie 2008 09:28 PM

dude !!!? tu gandesti logic ? 3000 RON un telefon la liber ?
cu 1000 eur cat te duce la orange, mai si vorbesti de abonamentul ala, mai stai si pe net, etc… !
poate tu nu realizezi in ce tara traim si pe ce loc suntem in “TOP-ul” salariilor europene LOL
daca tu iti permiti este partea a-2-a, dar ca tine sunt 1%, si daca pentru tine nu e scump, go and buy it !

dude, realizez foarte bine ceea ce tu zici ca nu realizez.
nici nu imi permit, de altfel.
ideea pe care vroiam sa o subliniez e ca e mai ieftin decat pretul telefonului plus abonamentul lui orange.
mi se pare putin deplasat cum se sare pe acest forum in capul cuiva care face o simpla afirmatie.
nu voi mai comenta in acest topic.
o seara faina.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

...cum se sare pe acest forum?

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Bai Toma si aici e offtopic mai da un avertizment! Sau doua!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

@ virus_luci și tomusel, potoliți-vă, dacă aveți chef de ceartă, făceți-o în altă parte.
Băi chucky, e a doua oară, n-ai nici o legătură cu subiectul acestei discuții.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Dragi macuseri! Moderatorul tot incearcă să mai calmeze când pe unul când pe celălalt. Și văd că e milostiv, că încă n-a propus suspendari. Dar mă gândeam să fac o promoție de Crăciun și să impart mai multora câte o suspendare pe toată perioada, să fac un cadou frumos pe 25: debanare. Fără grija scrisului, ați avea și mai mult timp pentru cumpărături pentru familie…
Dar mai bine incetează orice offtopic, nu?

P.S. Acest mesaj nu are nevoie de răspuns. Și cine nu se abține ia ban.
P.P.S. Mesajele care incep cu „Offtopic:” sunt offtopic și vor fi tratate ca atare: avertizare sau supendare, după caz.

3 din 3
3