iTunes + iPhone = nervi
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

Da , deci cam asta e ... Itunes + Iphone = nervi. Imi sincronizez si eu iphone-ul pe alt calc si imi pun muzica si ce am nevoie si spre surprinderea mea, cand ajung acasa imi zice ca daca sincronizez de pe calcu meu , imi sterge tot ce am pe iphone. Na da-o incolo de treaba….pe ipod n-am avut problemele astea.

Intrebarea mea, cu ce program as putea sa DRAG AND DROP muzica ,filme si poze pe iphone fara sa imi mananc nervii asa cu iTunes?

Ms mult..

iTudy

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

nu te enerva!se rezolva usor:bifeaza manage manually music and videos cand conectezi iphoneul si dai click pe ea,e in josul paginii

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Eu zic ca situatia era aceeasi si cu iPod-ul. Situatia nu tine de device-ul in sine, ci de politica Apple. Si asta ca sa se previna pirateria.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iTudy - 24 Noiembrie 2008 06:50 AM

Da , deci cam asta e ... Itunes + Iphone = nervi. Imi sincronizez si eu iphone-ul pe alt calc si imi pun muzica si ce am nevoie si spre surprinderea mea, cand ajung acasa imi zice ca daca sincronizez de pe calcu meu , imi sterge tot ce am pe iphone. Na da-o incolo de treaba….pe ipod n-am avut problemele astea.

Intrebarea mea, cu ce program as putea sa DRAG AND DROP muzica ,filme si poze pe iphone fara sa imi mananc nervii asa cu iTunes?

Ms mult..

iTudy

Este un lucru știut și ține de aspectul LEGAL al problemei, nu este o chestiune tehnică. iTunes nu se poate folosi pt a copia muzică de colo de pe orice telefon pe orice calculator, ci numai de pe/pe UN SINGUR iPhone/iPod.
Oricît de enervant ar fi, așa-s legile, dure și marile companii țin seama de ele.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
Ǻﭏdяei - 24 Noiembrie 2008 07:15 AM

Eu zic ca situatia era aceeasi si cu iPod-ul. Situatia nu tine de device-ul in sine, ci de politica Apple. Si asta ca sa se previna pirateria.

si eu stiu la fel, nu stiu de unde i-a venit ideea asta…;)

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

daca cu iPod-ul nu ai avt probleme sigur era formatat windows!

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

nu te enerva!se rezolva usor:bifeaza manage manually music and videos cand conectezi iphoneul si dai click pe ea,e in josul paginii

Merci. Insa daca bifez si dau apply imi zice ca imi sterge tot de pe el bla bla… Eh, se pare ca trb sa copiez muzica de pe iphone pe calc cumva si apoi ii dau format in mac si gata, ma scap de atata .....

Oricum,se poate rezolva, dar acu n-am chef de editaje prin itunes raspberry (solutia este aici: http://www.andrewgrant.org/2008/03/30/how-to-sync-an-iphone-with-two-or-more-computers.html )

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

‹‹ iPhone 3G la liber in Romania      pdf iphone ››