A descoperit cineva vreo metoda de stocare si vizualizare a pdf-urilor pe iphone? Am gasit Filemark Maker http://www.magnetismstudios.com/MonkeyBusinessLabs/FilemarkMaker care e un freeware si care iti salveaza pdf-ul (sau alte documente) in Safari pe Mac intr-un bookmark. Practic tot continutul pdf-ului e salvat codat in bookmark. Pe urma faci sync cu Mobile Me si astfel sync cu iphone-ul. Dar daca pdf-ul mai are si ceva grafica si e mai mare de 1 mega crapa iphone-ul. Caut o solutie fara jailbreak. A gasit cineva o solutie mai desteapta decat asta?
Muuuult mai destept e Air Sharing. Eu l-am luat din AppStore cand era gratuit.
Practic, programul face (fara jailbreak, e in AppStore cum ziceam) un server http/webdav (nu stiu care dintre ele) cu username si parola sau cu folder Public pe iFon, la care te poti conecta cu un finder ca la orice server de retea. Tragi ce vrei prin Wifi si apoi le vizualizezi. Vede bine PDF-uri mari (2-3 mega) cu layere suprapuse (harti), imagini. Eu pentru asta l-am folosit. Stie sa se roteasca cu telefonul, dublu click, pinch. E din ce in ce mai robust la fiecare update. Si pentru cei ca mine care l-au luat din timp, e gratis in continuare.
Producatorul mai zice ca poti vedea cu el ce e in poza atasata.
P.S. Metoda cu bookmark-ul o foloseau si cei de la 1Password, dar e mult mai simplu sa ai o aplicatie dedicata.
tot AirSharing si aici, doar ca pe bani. mai erau tot felu de viewere de docuri in cydia, dar la alea nu ma pricep cum pun pdf pe telefon ca sa-l pot deschide apoi.
si eu am Air Sharing de pe vremea cand era free, am pastrat aplicatia si nu imi pare rau, foarte utila!
Ce spatiu de stocare are versiunea platita? Mie ca default imi apare 2,8 Gb…, imi e de ajuns dar se poate mari?
[ Modificat: 25 Noiembrie 2008 02:15 PM de Ǻndяei ]
O varianta free ar fi Discover. Vede Photos, Private si Public, unde poti pune si lua orice, prin intermediul lui Safari. Ba chiar poti browsui si alte iPhoane, in aceeasi retea banuiesc. Are multe optiuni, e simpatic.