As avea si eu, cu permisiunea voastra, 2 sugestii legate de functionalitatea forumului. Daca ceea ce va scriu mai jos exista, va rog nu trageti in pianist, e orb si e singurul pe o raza de 100 de mile…poate nu am fost eu atent:
1. scoaterea bifei implicite de notificare pe mail atunci cand postez ceva sau creez un thread nou: Notify me via email when someone posts in this thread
2. optiunea (in stanga fiecarui thread) de a merge unde ai ramas ultima data cu cititul - nu stiu cum se numeste, stiu ca am mai vazut-o pe multe forumuri (hostate cred pe servere win - sub forma unui mic patratel portocaliu; daca sunt neclar va rog spuneti si fac un screen shot.
imi permit si eu sa fac o adaugare ca sa nu mai deschid alt thread. de ceva vreme, redirectul nu mai este automat, trebuie sa dau 2 clikuri pentru a ajunge la pagina respectiva.
Daca tot a fost creat acest thread unde cred ca e normal sa ne exprimam niste dorinte as avea si eu o sugestie. Acasa folosesc rezolutia 1680*1050 si in pagina cu posturile active nu reusesc sa vad numarul acestora deoarece background-ul in partea stanga a ecranului este deja de culoare albastru inchis iar scrisul care anunta cate posturi mai sunt de citit este de aproximativ aceeasi culoare. Oare se poate modifica aceasta mica problema? Daca e nevoie voi posta si un screen grab de indata ce ajung la computerul in chestiune.
1. scoaterea bifei implicite de notificare pe mail atunci cand postez ceva sau creez un thread nou: Notify me via email when someone posts in this thread
Te duci în Your Control Panel -> Email Settings şi debifezi “Enable email notifications by default when you post messages”
Altero, singura tema in care vad numarul de posturi active este Default si sa recunoastem, nu arata cine stie cum. Ma gandeam ca prelungirea gradientului din background cu inca cativa pixeli nu e nici complicat si nici nu vad cum ar putea deranja pe cineva. Cam asa arata la mine textul in cauza!
In sfarsit acum am inteles. Destul de greu de reprodus “defectul”: cearsaf de monitor, search…
Mi-e frica sa o spun, dar nu cred ca merita efortul pentru programator… Forumul a fost facut pentru 1024 pixeli, parca, si apoi la ce iti trebuie numarul ala? Nu le ai in jos afisate?
huk, n-am spus ca viata mea s-a terminat fara chestia aia era doar o sugestie! Si-apoi eu am sugerat s se umble la imaginea de background, ceea ce ar minimaliza timpul pierdut.. dar cum spuneam, pot trai in continuare si fara daca e asa complicat!