M-am gandit ca cei care lucra toata ziua au nevoie de putina odihna. Iata cateva bancuri pentru ei. Ar fi bine sa mai scrie si altii.
Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat cu un aspirator in mana. - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator…, iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand… - Daca acest aspirator nu va curata TOT, promit ca restul il voi manca! Batrana, dupa ce asculta toata povestea, ii raspunde: - Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!
Doua vecine se intalnesc intr-o dimineata. - Ce-i cu tine, draga, esti bolnava? - Nu, de ce intrebi? - Am vazut azi-dimineata doctorul iesind din apartamentul tau. - Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul?
si cel mai tare dupa mine:
In cimitir, groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit.
Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sara. Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa.
Groparul: - Radem, glumim, da’ nu parasim incinta
Nu, dupa cum spunea si Xantrax, nu suntem frati si nici acelasi user… Doar doi useri care folosesc acelasi avatar (din colectia forumului, ca sa fiu mai exact) Da’ cat spirit de observatie… cine zicea intr-un thread ca suntem cu ochii-n paispe???
Un mos, cam la 80 de ani, vine la un hotel cu o gagica blonda tare. Merge mosu` la receptie si cere o camera la etajul 10. Ia cheia, o conduce
pe gagica la lift si el o ia la fuga pe scari. A doua zi mosul vine cu o gagica roscata beton, beton. Merge la receptie, cere o camera la etajul 10, ia cheia, o conduce pe gagica la lift si el o ia la fuga pe scari. A treia zi faza se repeta, numai ca acum mosu` vine cu o gagica bruneta. Exasperat tipul de la receptie il intreaba:
- Tataie, de ce le conduci numai pe tipe la lift si dumneata urci pe jos pina la etajul 10? Nu obosesti?
- Ba da, taica… dar faci o limba dup-aia….
Un magar mergea linistit…Din urma il ajunge porcul:
- Aoleu, bai, magarule…Ce slab esti…si ce murdar…si cred ca nici de mancat nu mananci prea bine…
Ba, si ce de desagi ti-a pus stapanul in spate…
La un moment dat, magarul se intoarce catre porc:
- Am eu senzatia sau TU NU esti porcul de anul trecut?!
Trei Grupuri de Cercetatori (Arheologi) la o prezentare
internationala a celor mai mari descoperiri istorice
Nemti, Rusi si Romani
NEMTII Vin cu o prezentare Powerpoint pe videoproiector, O bucata de metal shi incep sa prezinte
-Am inceput sa sapam intr-o zone renumita in care banuiam ca in urma cu
1200 de ani exista o asezare a germanilor
-Am sapat 100 de metri 200 shi cand am ajuns la 300 am gasit
o bucata de metal slefuit
-Aceasta ne-a dus la concluzia ca stramosii nostri in urma cu
1200 de ani detineau tehnologia prelucrarii sticlei
RUSII, la fel cu prezentari powerpoint, o bucata de sticla figuri, chestii etc…
-Am inceput sa sapam.. bla bla bla
-Am sapat 200 de metri 300 de 500 shi cand am ajuns la 750 de
metri adancime am descopetit o bunata de sticla
-Dupa multe cercetari shi studii chimice si cristaline am ajuns
la concluzia ca Stramosii nostri in urma cu 2000 de ani detineau
tehnologia prelucrarii sticlei>>> Toata lume apleuze
ROMANASII Nostri au venit cu PowerBookurile de la americani,
Filme de la sapaturi, un grup detzigani dar nici un obiect
- Intr-o zi insorita de primavara cu un grup de tzigani am inceput sapaturile
- Am sapat 500 de metri 1000, 1500, cand am ajuns la 2000 unde tziganul
era una cu pamantul ne-am oprit
->Dupa calcule statistice, geologice, istorice shi indelungi crcetari