Ca sa fiu in ton:
Conferinta internationala a inventiilor inventive. Cine participa? Un rus, un american si un roman. Vine rusu si spune: “Maia Mamika a avut un accident si si-a pierdut un ochi. Eu, din iubirea ce i-o port, am intrat in laborator si in 10 ore am inventat un ochi de sticla cu care poate vedea. Nu asa ca cu cel natural, dar vede cu ambii ochi!”. Toata lumea “WOW, bai ce chestie, si chiar vede cu ochiul de sticla?” “Da, da!”.
Vine si americanu’: “My mom a avut si ea un accident si si-a pierdut o hand. Am intrat in laborator si am inventat o proteza pt. ea. Nu e cine stie ce, dar o poate folosi cam la jumatate din ce facea cu mana pe care a pierdut-o!”. “WOW! Si poate apuca cu ea obiecte, chestii?”. “Da, da!”.
Vine si romanasu’ nost’. “Si mamitzika mea a avutara un accedent de munca si si-a pierdutara chisioru’. Intrai in garaj, unde am eu laboratorul, si-i facui un chisior di lemn. S-o vezi pe mamitzika acusileaaaa. Sa-nscrisara la maraton si anu’ trecut castiga locu-ntai la 100m plat”. Toata lumea “WOW!! GENIAL!!”. Da’ rusu: “Ete na! Sa alergi cu un picior de lemn! Cine a mai vazut asha ceva?”
“MA-TA, CU OCHIUL ALA DE STICLA!!!”
Sotul vine acasa pe la 3:00 AM afumat bine. Bineinteles ca sotia il astepta cu un obiect contondent dupa usa.
- Unde ai umblat, ma, pana la ora asta?
- Cu baietii la o bere! Da’ ce tipi asha? CINE-I SEFU-N CASA ASTA, a?
Sotia ii arde scurt un dos de palma: jap!
- Da ce, n-am voie nici sa intreb?...
11 tineri talentati, oferim placeri maxime! Prima ½ ora - 100 000 USD. Bonus, 1 ora stam ca fundasii. O luam pe toate partile. 0742 STEAUA (0742 783282)
Pentru mine fotbalul nu inseamna mare branza, dar ieri m-am uitat si mi s-a parut cel mai oribil meci! Cred ca stelistii adevarati sunt total debusolati.
Pentru mine fotbalul nu inseamna mare branza, dar ieri m-am uitat si mi s-a parut cel mai oribil meci! Cred ca stelistii adevarati sunt total debusolati.
da, toti au migrat spre rapid, dinamo si univ craiova
ps:hai sa ne facem si noi echipa, jucam cu windos - ishtii