sync contacts
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

stie cineva daca exista un soft in app store prin care sa pot sincroniza contactele cu mac-ul meu fara cablu?
de asemenea daca se poate acelasi lucru cu mobileme direct de pe iphone?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bobocbbb - 25 Noiembrie 2008 06:54 PM

stie cineva daca exista un soft in app store prin care sa pot sincroniza contactele cu mac-ul meu fara cablu?
de asemenea daca se poate acelasi lucru cu mobileme direct de pe iphone?

Sincer să fiu, nu am prea priceput ce vrei să sincronizezi. Contactele de unde? Din alt mac sau dintr-un telefon mobil? Altul decît acel iPhone de care vorbești?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deci vreau sa trec contactele din iphone pe mac fara cablu,sa de pe iphone pe address book ul din mobileme

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

smile E standard. Dacă ai cont MobileMe se poate seta (în preferinţele iPhone) să sincronizezi prin MobileMe, nu prin cablu. În cca 10 min după ce actualizezi ceva (mail, contacte, calendar) apare in Mac.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai daca sti spune-mi si mie te rog ca nu stiu de unde smile
prin meniu am gasit legat de mobileme doar la fetch new data/advanced/push
am cautat un soft pe add store pt asta sau ca sa transfer de pe iphone pe mac in address book si nu am gasit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Uita-te în imagine; cred că e auto-explicativă.

Edit. Scuze, la mine e setat sa sincronizeze contactele pe cablu, orice altceva prin internet. Tu vroiai si contactele tot pe net, deci trebuie sa pui totul pe ON.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

asta nu are nici o legatura cu ce vreau eu,din contra….
poate nu m-am facut inteles.
eu vreau cand modific un contact in tel sa mi se actualizeze si pe me.com
daca fac ce imi spui tu imi sterge datele de pe iphone si mi le inlocuieste cu cele de pe me.com iar eu daca bag in iphone un nr nou se va pierde….
eu am nevoie de opusul la ce mi-ai aratat tu smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Sunt două lucruri diferite. După ce cele 2 baze de date sunt sincronizate, orice schimbi pe iPhone apare pe Mobile ME şi de acolo pe orice alt Mac în 10 min. Acum, înţeleg că problema e că ai contacte în telefon pe care nu le ai în MobileMe. Cred că poţi să le duci acolo prin cablu… Adică să-l laşi ca la mine, OFF, o dată, apoi să sincronizezi Mac-ul cu MobileME şi apoi MobileMe cu iPhone… Eu le-am instalat de la zero şi nu mi-am pus problema… e drept. Dar ar trebui să meargă uşor. Asta vroiai?

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

gata am rezolvat,le-am bagat pe mobileme prin cablu si acum la account info am on la contacts,am vazut ca in 10 sec daca bag un nr nou pe iphone il am si pe mobileme.
mersi frumos,asta e tot ce imi trebuia smile

Semnătură 

‹‹ Cydia      Baterie Iphone 3g ››