4 din 5
4
Baterie Iphone 3g
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Chucky și Ǻﭏdяei, acum că ați terminat și v-ați răcorit public, treceți discuția în privat sub ce forme vreți voi.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

yes MASTER…..da noroc Andrei….sper ca nu ai inteles gresit sarcasmu…adik nu vreau sa mori….mi s-a parut funny ...atat! :D…BFT!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
bobocbbb - 07 Decembrie 2008 08:24 AM

asta zic si eu,poate ca e folosit mai mult in stand by si vorbit,un mesaj…ceva de genu,eu stau mult pe net si folosesc mereu multe aplicatii pe el,poate si asta e cauza…

fii convins ca asta e cauza. dar acum tu de ce te plangi, ca vrei sa-l folosesti ca tine si sa te tina ca al lui?
ca sa va luptati in teste trebuie folosite amandoua in aceleasi conditii, ori stand-by, ori folosit incontinuu pana se consuma.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

offtopic: apropo de chestia asta, cel mai mult a tinut la mine in concediu, cand 90% din timp era in camera si eu pe plaja. aveam la mine tel de serv si el pe roaming si nu am vazut utilitatea de a avea 2. am vrut sa fac un screen shot atunci cu 6 zile si ceva ore. vorbim despre un 2g. in mod normal tine cam 2 zile, in conditiile in care acasa am wireless la care sta legat cat sunt in casa.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Dragi macuseri! Moderatorul tot incearcă să mai calmeze când pe unul când pe celălalt. Și văd că e milostiv, că încă n-a propus suspendari. Dar mă gândeam să fac o promoție de Crăciun și să impart mai multora câte o suspendare pe toată perioada, să fac un cadou frumos pe 25: debanare. Fără grija scrisului, ați avea și mai mult timp pentru cumpărături pentru familie…
Dar mai bine incetează orice offtopic, nu?

P.S. Acest mesaj nu are nevoie de răspuns. Și cine nu se abține ia ban.
P.P.S. Mesajele care incep cu „Offtopic:” sunt offtopic și vor fi tratate ca atare: avertizare sau supendare, după caz.

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Hai că revin raspberry
Prezint un alt record personal în ceea ce priveşte bateria iPhone-ului. Ca să detaliez: aprox. 25 de minute de convorbiri naţionale, 2 sms-uri, wi-fi, iPod, mail, aplicaţii (în special jocuri), luminozitate la 40 la sută.... cam aşa. L-am butonat cat de mult am putut până a picat tongue wink

Acest screenshot este facut când mi-a afişat 10% din baterie.

.
http://farm4.static.flickr.com/3440/3205369885_cb29955311_o.jpg

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.07

salutare,
uitati peste ce am dat…http://www.gsmnet.ro/acumulatori/apple
oare poate face mai noi end eserul schimb de baterie la iphone?

sau a facut cineva asa ceva?

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Inlocuirea bateriei de catre utilizator este 100% posibila si dupa parerea mea chiar necesara. Bine, a nu se intelege ca orice papagal care n-a demontat in viata lui nimic o sa se descurce, dar sunt convins ca multi dintre membrii acestui forum ar reusi fara probleme, mai ales daca s-ar folosi de urmatoarele lucruri:

1) In primul rand ai nevoie de unelte potrivite, de preferinta special concepute in acest scop, care se gasesc pe eBay la un pret de aproximativ 10 dolari, cu tot cu shipping. O asemenea trusa contine tot ce-ti trebuie pentru a demonta atat iPhone 3G cat si iPhone 2G, care necesita doua unelte speciale.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=190269039137

2) In al doilea rand ai nevoie de o baterie noua - logic - de preferinta una mai puternica si mai durabila decat cea originala, care a fost special conceputa spre a fi schimbata des si a umfla conturile Apple. Firma iPodJuice produce o baterie de 1600 mAh pentru iPhone 3G si una de 1400 mAh pentru iPhone 2G. Prima costa 30 de dolari si suporta 28 de ore muzica, 8 ore video, 9 ore convorbiri, 9 ore internet, iar cealalta costa 20 de dolari si suporta 24 de ore muzica, 7 ore video, 8 ore convorbiri, 6 ore internet. Ambele sunt garantate 10 ani, nu contin titanium si sunt compatibile. Comenzile se fac direct de pe site-ul lor.

link ipodjuice.com - baterie 1

http://www.ipodjuice.com/8G-iphone-battery-service-1400mAh.htm

3) In al treilea rand ai nevoie de un tutorial video profesionist. Asa ceva se gaseste pe youtube pentru ambele versiuni de iPhone. Aveti mare grija insa: daca demontarea si inlocuirea bateriei la iPhone 3G e destul de simpluta, la iPhone 2G este extrem de complicata, chiar nerecomandabila. Mai mult decat atat, la prima generatie bateria este legata prin doua fire de placa de baza si daca stricati ceva nici un service din Romanica n-o sa vi-l poata repara, chiar daca platiti.

http://www.youtube.com/watch?v=uZl5FeZXTwA

Eu deocamdata mi-am procurat doar trusa iar bateria am sa o cumpar cand cea originala se va uza. Sper ca la momentul respectiv sa pot gasi una chiar mai puternica de 1600 mAh, sau superioara din punct de vedere tehnologic celor actuale.

http://www.youtube.com/watch?v=X1z0pw2VK7M&feature=related

[ Modificat: 28 Ianuarie 2009 02:39 AM de toma ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Multumim pentru walkthrough!

Eu chiar vreau sa fac acest upgrade (1600mah) dar cand va ceda bateria actuala. In ritmul in care o incarc/descarc (1 ciclu pe zi din august pana acum) nu cred sa reziste mai mult de 12-14 luni.

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Da, cei de la Apple spun ca dupa 400 de reincarcari capacitatea scade la 80%. Eu, la fel ca tine si probabil majoritatea userilor incarc telefonul cam o data pe zi, asa ca dupa un an, maxim doi, bateria va trebui schimbata. Pe de alta parte, chiar daca in service inlocuirea ar costa putin si bateria ar avea 1600 mAh tot nu mi-ar conveni sa-mi las telefonul pe mana lor, din simplul motiv ca stiu prea bine cum se lucreaza in Romania. Tot eu as fi mai atent, doar am dat banii pe aparat nu? Am facut un calcul, telefonul plus abonamentul pe 2 ani ma costa vreo 6000 de RON asa ca…

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Iar se-ncepe discutia telefon+abonament=einspe mii de ron/euro/usd…De abonament se folosesc toti ca doar de-aia il platim. Deci, practic, nu poti baga plata abonamentului in pretul telefonului. Telefonul nu valoreaza mai mult de 199, respectiv 299$, conform Steve. Dar, evident…transport+orange+etc pretul variaza intre 179euro(199$) si 500euro(nu este echivalent in $) datorita ofertelor proaste orange. Eu am avut norocul de a avea deja abonament 30 de euro la momentul cand a iesit iphone in Romania, l-am cumparat la 289, am bagat optiunea de 12, dupa care l-am redus la 10 euro+optiune(inainte aveam de 30 pt ca nu exista asa o optiune buna).

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Vă rog frumos, mai apăsați pe “Return” din cînd în cînd,că unii au cîte un singur monitor, mic.
Mulțumesc.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Problema e de la linkurile lui AppleGeek.
Folositi tag-urile

[url=adresa web]text descriptiv[/url] 

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08
toma - 27 Ianuarie 2009 02:40 AM

Vă rog frumos, mai apăsați pe “Return” din cînd în cînd,că unii au cîte un singur monitor, mic.
Mulțumesc.

Nu stiu de ce e asa topicul asta…toate se vad bine, indiferent de monitor, doar la asta un rand are un milion de cuvinte…

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08
sorinc03 - 28 Ianuarie 2009 12:36 AM
toma - 27 Ianuarie 2009 02:40 AM

Mulțumesc.

Nu stiu de ce e asa topicul asta…toate se vad bine, indiferent de monitor, doar la asta un rand are un milion de cuvinte…

Cred ca se referea ca intra de pe iphone.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

4 din 5
4

‹‹ sync contacts      Wi-Fi Iphone 3g ››