5 din 5
5
Baterie Iphone 3g
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
sorinc03 - 28 Ianuarie 2009 12:36 AM
toma - 27 Ianuarie 2009 02:40 AM

Vă rog frumos, mai apăsați pe “Return” din cînd în cînd,că unii au cîte un singur monitor, mic.
Mulțumesc.

Nu stiu de ce e asa topicul asta…toate se vad bine, indiferent de monitor, doar la asta un rand are un milion de cuvinte…

Am zis mai sus: in postul 53 e un link lung, care iese din cadru. Cand aveti de pus d-astea, folositi tagul cu url

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Gata, s-a rezolvat. L-am modificat.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Se rezolvase deja ca am trecut pe alta pagina smile

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Păi da, dar vedeam cealaltă pagină cu ochiul interior. Și mă rîcîia. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Poate vă interesează acestă aplicaţie - Battery Status - FREE

Am şi o întrebare. Deşi conectat la computer, bateria iPhone-ului nu se încarcă. În iTunes arată că bateria se încarca dar nu se întâmplă asta - stau de doua ore şi tot pe roşu e bateria la 10 %. Dacă îl conectez la priză, se încarcă bateria. Mi s-a mai întamplat aşa acum aprox. o luna, am dat restore, şi totul s-a rezolvat dar nu aş vrea să-i dau restore din nou - nu ştiu cu ce să asociez eroarea ca să identific problema.

Vouă vi s-a întâmplat asta?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Interesanta aplicatia Andrei! Vis-a-vis de pbl ta, eu nu am patit ,chiar nu prea am dat importanta cand l-am sincronizat cu pc-ul! Incearca si dai o resetare din aia simpla, prima optiune, nu aia care sterge tot( a doua) si vezi daca se rezolva problema! Daca nu, incearca un hard reset( butonul power+home)nu stiu daca nu cumva e similara cu prima! Daca ai garantie la el, ai putea strica o intrebare la orange! Sa ne anunti ce sau cum ai rezolvat! Sau mai uita-te pe forumuri sa vezi daca s-a mai intalnit!

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Adrian_is - 25 Iulie 2009 02:13 PM

Sa ne anunti ce sau cum ai rezolvat! Sau mai uita-te pe forumuri sa vezi daca s-a mai intalnit!

Problema este sesizată şi pe forumul oficial de pe apple.com, nu există o soluţie singulară şi unanim acceptată, mulţi şi-au rezolvat problema dar nu ştiu care din metode a dat rezultate.

Deocamdată, în cazul meu, problema se pare că nu mai există dar după multă “muncă”. Deşi nu doream să-i fac restore, i-am făcut şi am ales backup-ul vechi… tot aveam problema, nu se încărca bateria (se încarcă pâna la 10, 20 % apoi se descărca, se închidea, iar se deschidea ...).

I-am făcut un nou restore, l-am setat ca telefon nou… la fel. Chestia este că eu introduceam apoi tot ce avusesem iniţial: aplicaţii, muzică, poze, etc.
Apoi m-am gândit ca prin eliminare, sa sicronizez mai întâi pozele, apoi video, apoi aplicaţii şi să văd unde sesizez “ruptura”.

Acum am ajuns la stadiul unde am introdus muzica, filmele, pozele etc., dar nu am instalat aplicaţiile dar nici acel APN changer de pe http://www.unlockit.co.nz/unlockit/ ci am folosit pentru blocarea accesului la datele Orange un alt APN Changer. Deocamdată nu sunt probleme, sper că acel APN changer avut iniţial să fi fost problema şi nu vreo aplicaţie.  Văd că papas zice într-un post recent că aplicaţia yahoo! messenger cauzezază problemele astea. Eu nu am avut probleme cu ea dar parcă asociez update-ul aplicaţiei de acum 2,3 zile cu problema mea recentă cu bateria şi încărcatul ei rolleyes

Să vedem…

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

m-am lovit şi eu de această problemă, conectam ifonu la pc, îmi arăta că se încarcă şi nimic ... :( sau se conecta , se deconecta iar se conecta şi tot aşa când îi dădeam sync
ca să nu mai facă figuri deconectam ifonu de la pc si il reconectam… după 2-3 încercări nu mai aveam probleme ...
îmi mai făcea figuri când aveam ifonu conectat şi mai legam un HDD extern, atunci nu mergea sync-ul de nicio culoare (cel puţin până deconectam HDDu)

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sandubloc - 27 Iulie 2009 05:03 PM

m-am lovit şi eu de această problemă, conectam ifonu la pc, îmi arăta că se încarcă şi nimic ... :( sau se conecta , se deconecta iar se conecta şi tot aşa când îi dădeam sync
ca să nu mai facă figuri deconectam ifonu de la pc si il reconectam… după 2-3 încercări nu mai aveam probleme ...
îmi mai făcea figuri când aveam ifonu conectat şi mai legam un HDD extern, atunci nu mergea sync-ul de nicio culoare (cel puţin până deconectam HDDu)

Si care a fost solutia? Eu acum mi-am luat un cablu de date nou, cel vechi este putin “ciupit” si ma gandesc sa nu fie de la asta. Ca iar face figuri… hmmm

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.07.08
sandubloc - 27 Iulie 2009 05:03 PM

sau încearcă să scoţi cablul din portul USB după care să-l bagi ... la mine funcţionează
poate să fie si de la porturile USB, eu îl conectez la cele din “faţa” pc-ului, recomandat ar fi ca să-l conectez la cele din spate (HDD nu-mi merge la cele din faţă...)

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare că nu cablul de date era problema ci acel APN Changer pe care-l tot instalam. Am decis intr-un final sa renunt activarea lui si sa imi dezactivez din reţea serviciul de date.

Prin urmare, până nu cer din nou activarea serviciului la relaţii cu clienţii, îmi va fi afişată această “eroare” când nu sunt conectat la vreun wifi:

http://farm3.static.flickr.com/2470/3762591801_ecf66e6519_o.png

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Stie careva daca si unde se fac inlocuiri de baterie pentru iPhone 3G? La Orange n-am auzit ca s-ar face si nici iStyle-ul nu cred ca se ocupa cu asa ceva, cel putin pe site nu apare vreo asemenea informatie. Mi-as inlocui-o singur daca as gasi o baterie buna pe net, la un moment dat era una de 1600 mAh pe ipodjuice.com dar acum nu mai au decat una de 1100, deci chiar mai slaba decat originala. Voi ce ziceti?

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AppleGeek - 29 Iulie 2009 09:01 PM

Stie careva daca si unde se fac inlocuiri de baterie pentru iPhone 3G? La Orange n-am auzit ca s-ar face si nici iStyle-ul nu cred ca se ocupa cu asa ceva, cel putin pe site nu apare vreo asemenea informatie. Mi-as inlocui-o singur daca as gasi o baterie buna pe net, la un moment dat era una de 1600 mAh pe ipodjuice.com dar acum nu mai au decat una de 1100, deci chiar mai slaba decat originala. Voi ce ziceti?

Se gasesc pe ebay. Iti pot indica, in schimb un site - livreaza oriunde. Aici e bateria dar vei avea nevoie si de unelte pentru a desface telefonul

Bafta,

Semnătură 

_______

5 din 5
5

‹‹ sync contacts      Wi-Fi Iphone 3g ››