Adrian_is - 25 Iulie 2009 02:13 PM
Sa ne anunti ce sau cum ai rezolvat! Sau mai uita-te pe forumuri sa vezi daca s-a mai intalnit!
Problema este sesizată şi pe forumul oficial de pe apple.com, nu există o soluţie singulară şi unanim acceptată, mulţi şi-au rezolvat problema dar nu ştiu care din metode a dat rezultate.
Deocamdată, în cazul meu, problema se pare că nu mai există dar după multă “muncă”. Deşi nu doream să-i fac restore, i-am făcut şi am ales backup-ul vechi… tot aveam problema, nu se încărca bateria (se încarcă pâna la 10, 20 % apoi se descărca, se închidea, iar se deschidea ...).
I-am făcut un nou restore, l-am setat ca telefon nou… la fel. Chestia este că eu introduceam apoi tot ce avusesem iniţial: aplicaţii, muzică, poze, etc.
Apoi m-am gândit ca prin eliminare, sa sicronizez mai întâi pozele, apoi video, apoi aplicaţii şi să văd unde sesizez “ruptura”.
Acum am ajuns la stadiul unde am introdus muzica, filmele, pozele etc., dar nu am instalat aplicaţiile dar nici acel APN changer de pe http://www.unlockit.co.nz/unlockit/ ci am folosit pentru blocarea accesului la datele Orange un alt APN Changer. Deocamdată nu sunt probleme, sper că acel APN changer avut iniţial să fi fost problema şi nu vreo aplicaţie. Văd că papas zice într-un post recent că aplicaţia yahoo! messenger cauzezază problemele astea. Eu nu am avut probleme cu ea dar parcă asociez update-ul aplicaţiei de acum 2,3 zile cu problema mea recentă cu bateria şi încărcatul ei 
Să vedem…