Conectandu-ma la pcul de acasa si dandu-i ping am observat ca unele pachete sau se pierd sau se trimit la intervale de timp foarte mari.Din cauza asta nu-mi merg multe programe prin wi-fi , cum ar fi youtube, mailul, etc., de fapt cam majoritatea aplicatiilor care necesita conexiune la net. Am mai testat si cu alte retele si tot nu merg aplicatiile mentionate. Are cineva niste sugestii? cum as putea sa rezolv problema?
ma fratilor nu e de la youtube ci de la wifi, puteti sa vedeti si celelalte programe care folosesc netu ca nu merg ca lumea prin wi-fi daca va face youtube figuri…
ma fratilor nu e de la youtube ci de la wifi, puteti sa vedeti si celelalte programe care folosesc netu ca nu merg ca lumea prin wi-fi daca va face youtube figuri…
Tocmai asta e problema, ca in afara de youtube totul merge brici pe wifi. Da un google “iPhone youtube over wifi” si vei intelege despre ce este vorba.
Eu am 2.2 pe 3G fara jailbreak si YouTube se misca foarte bine…
Timpii de raspuns intre iFon si placa wireless de la pc/mac sunt foarte mari, cel putin la mine la pc merge nasol, poate pe un mac ar merge bine, o face si asta diferenta, nu stiu, sa vedem ce mai zic si ceilalti
Mie nu-mi merg mai multe programe prin wi-fi, degeaba zici tu, nici safari nu merge extraordinar, timpii de raspuns sunt prea mari, adica sa ai net la 8 mega sa zicem pe wi-fi , pe 3g merge mai bine, incearca de exemplu All Radio si ai sa vezi ca nu merge pe wi-fi, trebuie sa fie gratuit pe appstore…
il am si mie imi merge ok,singurul program pe iphone care imi mai face probleme e youtube dar ori nu merge netul bine pe 3g in momentul ala ori nu stiu…si pe desktop unele filmulete de pe youtube imi merg greu…
mie imi merge allradio bine,din contra pe wifi imi merge mult mai bine.
tot nu am inteles daca pe desktop sau pe laptop ai de asemenea probleme cu wifi.
oricum viteza pe iphone nu e aceasi nici la mine cu cea de pe desktop,am testat cu ispeed.info/ si rdslink.ro pe desktop…e mare diferenta….
[ Modificat: 29 Noiembrie 2008 10:03 PM de boboc ]